folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizce Öğrenmek İstiyorum!

İngilizce Öğrenmek İstiyorum!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

belli başlı kuralları öğrendikten sonra, ( tenseleri )

omegle.com dan kendini çok iyi geliştirebilir, kelime kütüphaneni doldurabilirsin.

boşver 39 u fln.

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ula bu omegle.com guzelmiş, biseyler analtabilmek ve anayabilmek guzel yaw :D sadece metin okumaktan yada sabit cevaplardn baska.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Milamber bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam öncelikle benim sana önerim ingilizceyi öğrenilmesi gereken birşey gibi düşünmekten vazgeç sonrasında yine benim önerim www.livemocha.com bu internet sitesine bir bakıver... burası bir tür network ama amaç burada dil öğrenmek ve öğretmek... orada ki insanlarda senin gibi dil öğrenmek için giriyorlar siteye birde bu sitede bir çok dile ait dersler var... üye olup ücretsiz olarak o dersleri yapabilir ve daha sonra ilgili egzersizleri çözebilirsiniz...

sistemde egzersiz yaptıkça yada yabancılarla pratik yaptıkça dil açısından mocha points topluyorsunuz ve bu puanlar sizin bu işi ne kadar ciddiye aldığınızı gösteriyor...

ne kadar çok puan o kadar ciddiyet o durumda diğer insanlarda sizinle konuşmak için daha hevesli oluyor...

Ben şahsen bir sürü yabancı arkadaş edindim bu site sayesinde ve şuan çoğuyla internet üzerinden halen görüşüyorum ingilizce olarak yakın zamanda bazıları ziyaret etmeyi planlıyorlar bile...

Şimdiden kolay gelsin başarılar...

-----------------------------

bu benim içinde iyi oldu :D saolasın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek

rosetta stone serisini kullanman sana cok faydali olur,

bu programi amerika daki bir cok onde gelen sirket elemanlarini egitmek icin ve amerikan devleti diplomatlarini ve ordularini egitmek icin kullaniyor. ayrica, japonyadada cok yaygin bir cok sirket ingilizce egitimi vermek icin bu programi kullaniyor.

Toplam Hit: 2717 Toplam Mesaj: 15