Ingilizce Seviye Belirleme Ve Kurs
-
beyler suan bir ingilizce kursuna gitmeyi dusunuorum ancak sole birsey var ki okulda nerdeyse hic bir ingce kursuna adam gibi katilmadim omrumun buyuk bolumu online oyunlarla gecti ve ingce seviyem orda ne ogrendiysem okadar
gramer falan fistik hak getirir ama zenci misali anliorum vs ama grameri kurali zart zurtu nedir bilmiorum
bu seviye belirleme olaylari nasil oluor kurslardaki ben kendim netden bunu test etme sansim yokmudur adam gibi sistem var mi bu konuda kurslardaki seviye sinavlarina pek guvenip yok zikmeye yonelikler gibime geliyor
ve sizce istanbulda gidilecek en iyi ingce kursu hangisidir
NOT : kurum olarak kotu olsada ornegin ben x mekandaki y hocasindan z seviye egitim aldim ve cok memnun kaldim diyen olursa onuda arastirabilirim kurumlara bagli kalmaya gerek yok
-
bi kere gittim bu kurslara baya faydalı oldu seviyem vardı zaten ama bilmediğim bi çok şey öğrendim.
seviyeyi normalde sana test verirler okursun yazarsın sonra seviyen çıkar ama bu gittiğim yerde beni odaya aldılar,
muhabbet ettik sonra seviyen şu dedi daha sonrada kurslara başladık.test olsa çok boktan bir seviyeye başlaycaktım belli ki çünkü testte kasılıor adam ve hiçbişi katmayacaktı bana.bildiğim şeyleri tekrar edip duracaklardı.
senin duruma gelince hocam bence düşük seviyeden başla eğer gramer yoksa.
bana sorarsan grameri internetten öğren biraz kas, daha sonrada sınava gir.yoksa sana özne+Ving fln diye öğretirler zaten 2 dk da öğrenceğin şey nette de zaten baya gramer dersi var.bu gramerleri harmanladıktan sonra git kursa o zaman nette öğrenemeyeceğin ayrıntılar öğrenmeye başlarsın
-
Hocam öncelikle belirtmeliyim ki yabancı dil nankördür. Tekrar etmediğiniz müddetçe ne kadar eğitim almış olursanız olun, sık kullanmadığınız zamanlar mutlaka gerileme ile karşılaşacaksınız.
Bunun dışında; ben ingilizce kursu olarak belli bir kurs merkezinden ziyade alacağınız, daha doğrusu almanızı tavsiye edeceğim eğitim tiplerinden bahsedeyim. Küçüklüğümden beri ingilizce eğitimi almış biri olarak ezbere eğitim yapılan yerlerden kesinlikle ve kesinlikle uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum. Pek tabi, yabancı dil dönüp dolaşıp ezbere dayanır ancak öğretim sistemi "şu şudur, bunun kuralı budur"dan ziyade "dinleme-okuma-yazma-konuşma" şeklinde 4 yetenek olarak öğreten yerlere başvurun.
Ders seçimi konusunda birebir ya da grup şeklinde eğitim alma tercihi tamamen size kalmış. Her ikisinin de kendine göre avantajı ve dezavantajı bulunuyor. Birebir eğitimde sizin sıkıntılı olduğunuz kısımlara daha çok eğilebiliyorken grup içi eğitimlerde birebirdeki kadar ilgi ve özeni yakalayamayabilirsiniz. Bunun için ek çaba sarfetmeniz gerekir. Diğer taraftan grup içi eğitimde diğer öğrenci arkadaşlarınız ile konuşarak hem iletişim kabiliyetiniz gelişir hem de diğer öğrencilere göre ne durumda olduğunuzu görme imkanınız olur. Ama tabi birebir eğitim verilen kurslarda belirli gün veya günlerde "speaking" saatleri olur ve grup halinde konuşma aktiviteleri de yapılır. Ama grup içi eğitimde her ders günü yapabileceğiniz bir alıştırmayı birebir eğitim verilen yerlerde yalnızca belirli gün veya günlerde yapabilirsiniz.
Şu an boş vakit bulduğumdan dolayı bir TOEFL kursuna yazıldım. Daha henüz başladığım için gittiğim kurs şöyle iyi böyle iyi diyemem tabi, ama yine de merak ettiğiniz bir husus varsa yardımcı olmaya çalışırım. Uzun süredir özellikle konuşma ve essay yazma gibi aktivitelerde bulunmadığım için biraz paslanmam söz konusu olmuş, onun için de kendi eksiklerimi bildiğimden birebir ders almayı uygun gördüm. Hangi eğitimin size daha uygun olduğuna sizin karar vermeniz daha uygun olacaktır.
RaNGeR tarafından 14/May/15 18:44 tarihinde düzenlenmiştir -
kimine göre gramer önemli kimine göre pratik yapıp bol bol konuşmak önemli bence bu biraz insanın kafa yapısıyla ilgili kimi konuşarak daha iyi öğrenir kimi gramer kasarak gibi sırf gramer kasıp deli gibi ingilizce konuşan arkadaşlarım var bunun yanında seviye seviye ingilizce hikaye kitapları okuyup ingilizceyi sökmüş arkadaşlarım var. kurs sınavları genelde gramer üstüne oluyor gramer ile seviyeni belirliyorlar.
-
cevaplar icin tesekkurler 2+1 dile hakim olarak konusabiliorum +1 turkce ana dilim :D
nerdeyse hic birzaman gramer egitimi almadigimdan hep sokaklarda milletle konusarak ogrendim dilleri her ortama giren ve cekingen olmayan bir yapim var o yuzden dil ogrenmek benim icin hic sorun olmadi
dil konusunda bir yetenegim oldugunu yada dogru ortamda cok cabuk ogrenebildigimi fark ettim onceligim kesinlikle grup ortami tek basima yapamam.
suan gittiginiz yada gitmis oldugunuz kurslar hakkinda ozel mesaj ile yada buradanda bir bilgi verirseniz cok sevinirim bende arastirma yapmis olurum
gramer dediginiz gibi kisa surede ogrenebilirim ancak detayli ve planli calisma ile bunu yapmak istedigimden kurs destegine gerek duydum sayet kendim olabildigine sorumsuz ve plansiz biriyim :D
Absolut tarafından 14/May/15 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
istanbuldaysan yonlendirebilirim seni
-
griffin bunu yazdı
istanbuldaysan yonlendirebilirim seni
belirtmeyi unutmusum cidden sry istanbuldaim avrupa yakasi
-
bırde bu englısh tıme olayı nedır tavsiye eden cikar mi ? kurslari hafta ici hergun 3 er saat varmis 6 haftada 1 kur bitior suan bosta oldugumdan benim icin cok iyi bi kur 1 bucuk ay 3 kur alsam orta seviye de takilsam yeter gibi suanlik
-
Bende yazın gitmeyi düşünüyorum takipteyim.Bazı kurslar deneme olarak bi kaç derse katılmana izin veriyor kurslarla konuşmakt da fayda var tabii
-
bi ara denk gelmistim online olarak güzel bir sistem vardı o şekil bildiginiz sistem varmıdır ?
english time şuan hem yakınlık hemde her kurum için aynı yorumların yapılmasından dolayı ilk seçenegim gibi duruyor
-
www.duolingo.com
Bence bu sitedeki çalışmaları bitirdiğinde bir kurstan alacağın eğitimden pek de farklı olmayacağını düşünüyorum.
Sitedeki çok güzel bir öğretim tekniği ile veriyorlar dersleri, zaten duolingo bu işin lideri diyebiliriz.Bir güzel yanı da site seni hergün çalışmaya ve çalışmada süreklilik yakalamaya teşvik ediyor. Bir göz atmanı tavsiye ederim.