folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ingilizce Seviye Belirleme Ve Kurs

Ingilizce Seviye Belirleme Ve Kurs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı

www.duolingo.co

Bence bu sitedeki çalışmaları bitirdiğinde bir kurstan alacağın eğitimden pek de farklı olmayacağını düşünüyorum.

Sitedeki çok güzel bir öğretim tekniği ile  veriyorlar dersleri, zaten duolingo bu işin lideri diyebiliriz.

Bir güzel yanı da site seni hergün çalışmaya ve çalışmada süreklilik yakalamaya teşvik ediyor. Bir göz atmanı tavsiye ederim.

sayesinde ingilizcede geçmiş ve geniş zamanda tüm yazılanları anlayıp, yazabiliyorum. konuşmada pratiğe ihtiyacım var. tüm zamanları bitirdiğimde süper olacak. tavsiye ederim. ücretssiz.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı
    rajooonn bunu yazdı

www.duolingo.co

Bence bu sitedeki çalışmaları bitirdiğinde bir kurstan alacağın eğitimden pek de farklı olmayacağını düşünüyorum.

Sitedeki çok güzel bir öğretim tekniği ile  veriyorlar dersleri, zaten duolingo bu işin lideri diyebiliriz.

Bir güzel yanı da site seni hergün çalışmaya ve çalışmada süreklilik yakalamaya teşvik ediyor. Bir göz atmanı tavsiye ederim.

sayesinde ingilizcede geçmiş ve geniş zamanda tüm yazılanları anlayıp, yazabiliyorum. konuşmada pratiğe ihtiyacım var. tüm zamanları bitirdiğimde süper olacak. tavsiye ederim. ücretssiz.

ozaman milletce alkislioruz hocam saol bilgi icin hemen girip inceliyorum

Absolut tarafından 16/May/15 11:09 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 2078 Toplam Mesaj: 13