İngilizce'de En Çok Kullanılan Kelimeler
-
Onbinlerce kelime bulunan İngilizce'de bir konuyu anlamanın en önemli unsurlarından biri tartışmasız
bilinen kelime sayısıdır.
Eğer en çok konuşulan 2500 kelimeyi öğrenirseniz ,normal bir yazının %85 şini,ikinci 1500 kelimeyi
öğrenirseniz ise %95 şini anlayabilirsiniz.
-
mantıklı.
-
bnce en cok fack you diyolardır :D
-
Çentik Çömlek
-
türkçeye göre çok fakir bir dil zaten,teşekkürler.
-
Onbinlerce kelime bulunan İngilizce'de bir konuyu anlamanın en önemli unsurlarından biri tartışmasız bilinen kelime sayısıdır. Eğer en çok konuşulan 2500 kelimeyi öğrenirseniz ,normal bir yazının %85 şini,ikinci 1500 kelimeyi öğrenirseniz ise %95 şini anlayabilirsiniz. Az seviyede İngilizce bilen Japon'ların sınıfta bir çok konuşmayı anlaması dikkatimi çekmişti,daha sonra kendilerine sorduğumda ,öncelikli kelimeleri ezberlediklerini öğrendim ,bunları sözlük üzerinde işaretleyerek listesini çıkarmıştım ,bunları şimdi listeledim ,sizlere iletiyorum.İngilizce öğrenmek isteyen herkese E-Mail ile yollarsanız sevinirim. Saygılarımla, exelde sadece bu yazıyo ?
-
Screw you guys I'm going hööööööööm :D :D :D
-
Güzel paylaşım tenks;)
-
oha cok guzel :D bi an biz solucez o kelımelerı zannettim :D
-
çok saol hocam çok makbule geçti
-
Lostok bunu yazdı:
-----------------------------
Onbinlerce kelime bulunan İngilizce'de bir konuyu anlamanın en önemli unsurlarından biri tartışmasız bilinen kelime sayısıdır. Eğer en çok konuşulan 2500 kelimeyi öğrenirseniz ,normal bir yazının %85 şini,ikinci 1500 kelimeyi öğrenirseniz ise %95 şini anlayabilirsiniz. Az seviyede İngilizce bilen Japon'ların sınıfta bir çok konuşmayı anlaması dikkatimi çekmişti,daha sonra kendilerine sorduğumda ,öncelikli kelimeleri ezberlediklerini öğrendim ,bunları sözlük üzerinde işaretleyerek listesini çıkarmıştım ,bunları şimdi listeledim ,sizlere iletiyorum.İngilizce öğrenmek isteyen herkese E-Mail ile yollarsanız sevinirim. Saygılarımla, exelde sadece bu yazıyo ?
-----------------------------2.sayfaya geç=)
bunun fransızcasını bulmam lazım elinde olanvar mı?