İngilizce'de En Çok Kullanılan Kelimeler
-
faydalı paylaşım, hele ki ben gibi hazırlık öğrencileri için :)
-
çentik.
-
açıklama mantıklı geldi. programlama da aynen bunun gibi. önce çok kullanılan komutları öğrenceksin sonra onlarla nasıl cümle kurulucağını vs vs öğrenilir gidilir :)
-
-_HaWk_- bunu yazdı:
-----------------------------
Screw you guys I'm going hööööööööm :D :D :D
-----------------------------but mööööömm :D
-
Zamanında savaşlar ve hastalıklar yüzünden İngiliz ulusunun nüfusu azalınca kral bir emir verir ve derki oros**ları toplayın hapishanelerdeki mahkumlarla bir araya getirin , kontrolümüz altında çoğalsınlar. FUCK kelimeside kral kontrolü altında .... kelimesinin kısaltılmasıdır sonradan küfür olarak kullanılmış
Anlıcanız bu İngilizlerin alayı o.ç :D
-
bunu sevdim
-
iyi fikir hocam. saolasin
-
bi çizik atalım lazım olucak gibi görünüyo ...
-
warlife bunu yazdı:
-----------------------------biri house der biri home farketmez
-----------------------------
house: sıradan bi ev, daire manası ile kullanılır. home: daha samimidir :),içtendir, yaşadığın yer, yuvandır.yaklaşık 8-9 sene önce hazırlıkta edindiğim bilgilere göre amerikalılar kelimeleri telaffuz ederken çok yuvarlıyorlarmış ve gramer e pek dikkat etmezlermiş
bide bu söylediğime örnek vereyim: şimdi sorarım size mürid kardeşlerim
http://www.youtube.com/watch?v=Cr-SqRWImmI
bu dünya tatlısı ingiliz hatun ile rihanna yada herhangi bir abd linin telaffuzu bir mi_? bu güzelim bağyanın söylediği şeyleri zorlanmadan anlayabilirken, rihannanın şarkılarında anca 2-3 kelime anlayabiliyorum.not: vidyodaki 1,644,059 izlenmenin yaklaşık olarak 12313 ünü ben izlemişimdir.
-
edit : ulan 2. msj yazmışım yanlışlıkla