İngilizcesi İyi Olan Var Mı ?
-
Arkadaşlar şu aralar çok muhtaç oluyorum buraya farkındayım lakin gidecek başka kimsem yok :)
2 sayfalık bir yazı var ( hepsi yazı değil zaten, matematik ile ilgili ) Bunun Türkçe'ye tercümesi lazım.
İngilizceye iyice hakim olan birisi bunu sanırım 15-20 dk da çevirebilir.
Gönüllü olabilecek bir arkadaş var ise.. Acil çevirirse çok iyi olur.. Beklemedeyim.. :|
-
Ben bakabilirim ama emin degilim cevirebilirmiyim diye :)
-
visualeffects bunu yazdı
Ben bakabilirim ama emin degilim cevirebilirmiyim diye :)
Pm attım, bakabilirsin oradan :) Umarım yapabilirsin..
-
Hocam eğer sıkıntı değilse biryere yükle paylaş buradan, biri illa ki yapar. Hani göster bakayım diyecem ama matematiksel formüller olunca terimlerde bocalıyorum biraz.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam eğer sıkıntı değilse biryere yükle paylaş buradan, biri illa ki yapar. Hani göster bakayım diyecem ama matematiksel formüller olunca terimlerde bocalıyorum biraz.
Hocam yükledim de isteyenlere özelden mesaj ile atıyorum. Keşke konuyu gizli yapaydim :)
sana da atayım :) -
Hocam eğer halledilmediysen pm at yarın vakit bulursam çevirip gönderirim mutlaka.
-
Inferius bunu yazdı
Hocam eğer halledilmediysen pm at yarın vakit bulursam çevirip gönderirim mutlaka.
Attim hocam. Yarina kadar halledilirse çok memnun olurum inan :) -
2 sayfa matematikle ilgili yazı 20 dk ya çevrilmez.
-
u235 bunu yazdı
Ingilizceyi ceviri yapabilecek kadar iyi bilmiyorum ama bu cevirinin de cok surecegine inanmıyorum hocam :) -
cuneyd bunu yazdıu235 bunu yazdı
Ingilizceyi ceviri yapabilecek kadar iyi bilmiyorum ama bu cevirinin de cok surecegine inanmıyorum hocam :)u235'e güven hocam. Kendisi ne diyorsa doğrudur. 20 dk'ya çevrilmez diyorsa, 20 dk'ya kesinlikle kimse çeviremez demektir.
-
bana da gönder istersen eksik kalan varsa bakayım yada çevrilmiş varsa onu gönder kontrol edeyim