folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngilizcesi İyi Olan Var Mı ?

İngilizcesi İyi Olan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    tutum bunu yazdı

bana da gönder istersen eksik kalan varsa bakayım yada çevrilmiş varsa onu gönder kontrol edeyim

bir kaç arkadaş a gönderdim ama daha ceviren olmadi henuz. Gönderiyorum hocam şimdi sana da ;)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Bana da yolla ister bir de ben bakayim.

Bortubocek sever
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

yolla bakalım hocam

xxx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

yolla hocam çeviririz

O da yok.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

@Bloom Gönderdim hocam sana da.

@EMRE955 hocam sana da gönderdim.

Teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşların hepsine. 2. ödev konusu tamamlandı.

Sadece 1 sayfa kaldı geriye..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

bana da yollayabilir misin hocambelki yardımcı olabilirim?

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

valla bende merak ettim :D 

bi bakabilirim 

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

@KafirImam hocam çok çok teşekkür ederim, bir kaç arkadaşa gönderdim, çevireceklerini söylediler. Zaten 1 sayfa kaldı, 1 sayfa çevrildi..

@Lightsaber hocam teşekkür ederim. Dediğim gibi 1 sayfa tek kaldı, onu da bir kaç arkadaşa gönderdim, halledecekler sanırım..

@c0nverse ; Yukarıdakiler için söylediklerim senin için de geçerli oğulll :D

Kahpe Bizansta son doğan çocuk için böyle deniliyordu o geldi aklıma birden :)

Hepinize teşekkür ederim. Bu kadar insanın yardıma koşması, gerçekten sevindiriyor beni ve daha bi buraya bağlıyor.

Teşekkürler..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Ödev tamamlandı arkadaşlar.

Yapan, düşünen, yapmaya meyilli olan herkesin emeğine sağlık. Herkese çok teşekkürler..

Toplam Hit: 1953 Toplam Mesaj: 20