İngilizceye Çevrilecek Bir Kaç Cümle...Yardım
-
Beyler lise talebesi olarak yarına dönem ödevini (ingilizceden) yetiştimem lazım Metin İngilizceye çevrilecek yardım lütfen herkesi seferber etmek zorunda kaldım :)
-Bence en kötü karakter hijackers lerdir.Çünkü uçak kaçırma,kişileri alıkoyma,ateşli silahlarla cana kast ettikleri için bana göre en kötü karakterlerdir.
-Bence en iyi karakter Herald'dır.Çünkü Carl ve yanındakileri koruyor ve ayrıca Carl'ın pasaportunu yiyerek kimlik gizlemesi gibi yaptıklarıyla da zeki olduğu belli oluyor.
-Kitabın ana fikri söz konusu değildir.Çünkü tamamen macera ve aksiyon olayları üstüne kurulu olup okuyucuya sadece olaylar aktarılır.Verilen belli bir meaj yoktur.
-Hikayeyi tavsiye ederim.Çünkü gerek olay akışı gerekse anlatımj bakımından oldukça zengin bir kitap.
-Hikayenin sonunu değiştirmek istemezdim.Çünkü tamamen aksiyon ve kişilerin başına gelen talihsiz olaydan sonra gayet mutlu bir son ile kitap bitirilmiştir.Bu yüzden herhangibir değişiklik yapmazdım. -
TURİNG adlı bu cümle çeviri sözlük
programı
Türkçe-İngilizce & İngilizce-Türkçe cümleyi veya kelimeyi çevirebiliyor.Diğer
başlıca özellikleri: 1.İngilizce kelimeyi veya cümleyi telaffüz edebiliyor.
2.Dialog yapıp dialogu çevirebiliyor. 3.İngilizce kelime testi yapabiliyor.
4.Balon adlı İngilizce ile ilgili oyunu oynayabiliyorsunuz.
Sürüm:7.01
Kullanım İzni:Ücretsiz (Freeware)
Dil:Türkçe
Boyut:1.5 Mb
Programı İndir -
-
Ya beyler kouyu follofoş etmeyin o verdikleriniz binlerce grammer hatası yapıyor aldıı gibi çeviriyor.Çevirdiğiniz şeyi alın onu türkçeye çevir deyin kendi elinizdeki türkçe cümleden binlerce farkı olduğunu görünce bu şeylerin işe yaramadığını sadece cümlede neyin kastedilmek istendiğini anlamaya yaradığını farkedersiniz ben kişisel çevirim yapacak bi mürid arıyorum!!!
-
first two sentence.. im not sure , make control. I suggest you aLsancak
In my opinion , the worst character is hijackers. Because *****bunları bilmiyom eylemleri :D***********.
In my opinion , the best character is Herald. Because he is protective for carl and carl's friends. Also , he ate carl's passport for hide his identity. This is to be a testament to his smartness.
-
http://www.ingilizce.name/ingilizce/cumle_cevirme.htm
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
------------------------------Bence en kötü karakter hijackers lerdir.Çünkü uçak kaçırma,kişileri alıkoyma,ateşli silahlarla cana kast ettikleri için bana göre en kötü karakterlerdir.
-Bence en iyi karakter Herald'dır.Çünkü Carl ve yanındakileri koruyor ve ayrıca Carl'ın pasaportunu yiyerek kimlik gizlemesi gibi yaptıklarıyla da zeki olduğu belli oluyor.
-Kitabın ana fikri söz konusu değildir.Çünkü tamamen macera ve aksiyon olayları üstüne kurulu olup okuyucuya sadece olaylar aktarılır.Verilen belli bir meaj yoktur.
-Hikayeyi tavsiye ederim.Çünkü gerek olay akışı gerekse anlatımj bakımından oldukça zengin bir kitap.
-Hikayenin sonunu değiştirmek istemezdim.Çünkü tamamen aksiyon ve kişilerin başına gelen talihsiz olaydan sonra gayet mutlu bir son ile kitap bitirilmiştir.Bu yüzden herhangibir değişiklik yapmazdım.
------------------------------ i think, the worst characters are hijackers.Because, they [uçak kaçırma,kişileri alıkoyma,adam öldürme]
-i think, the best character is herald.Because, he saves Carl and others and also he seems to be clever for eating Carl's passport.
bu kadar doğrumu bilmem :)
-
walla krdeşim gramer hatası veriyor diyorsun da asıl verdiğin Türkçemsi cümlelelrin grameri bozuk
Türkçede Hijakers yoktur = Hava korsanı vardır
Bence istersen senin cümleleri tütkçeleştirelim de...
Bence en kötü karakterLER hava korsanlaıdır. [Çünkü] Uçak kaçırdıkları, kişileri alıkoydukları,ateşli silahlarla can kast ettikleri için en kötü karakterlerdir.. çünkü kullanmazsan dah düzgün bir cümle olur
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------walla krdeşim gramer hatası veriyor diyorsun da asıl verdiğin Türkçemsi cümlelelrin grameri bozuk
Türkçede Hijakers yoktur = Hava korsanı vardır
Bence istersen senin cümleleri tütkçeleştirelim de...
Bence en kötü karakterLER hava korsanlaıdır. [Çünkü] Uçak kaçırdıkları, kişileri alıkoydukları,ateşli silahlarla can kast ettikleri için en kötü karakterlerdir.. çünkü kullanmazsan dah düzgün bir cümle olur
-----------------------------Ya abi cidden bu tip şeyleri konuşmama vaktim yok.Çevirebilecek olan ne dediğimi anlıyor zaten çok kısa bir zamanım var :)
Program demeyin lütfen...
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------Beyler lise talebesi olarak yarına dönem ödevini (ingilizceden) yetiştimem lazım Metin İngilizceye çevrilecek yardım lütfen herkesi seferber etmek zorunda kaldım :)
-Bence en kötü karakter hijackers lerdir.Çünkü uçak kaçırma,kişileri alıkoyma,ateşli silahlarla cana kast ettikleri için bana göre en kötü karakterlerdir.
-Hikayenin sonunu değiştirmek istemezdim.Çünkü tamamen aksiyon ve kişilerin başına gelen talihsiz olaydan sonra gayet mutlu bir son ile kitap bitirilmiştir.Bu yüzden herhangibir değişiklik yapmazdım.
-----------------------------
I didnt want to change the last part of the story. Because after all this action and the bad things happend to these unlucky poeple, the book finished with a really happy ending. Thaths why I wouldnt do any change.I advise the story. Becuase its is a very reach book in both the event flow and the story telling point of view.
The main theme is not the subject for the book. Because it is all built around advanture and action events and tring to transfer these to the reader. These isnt a specific messege that is given.
I think the best character it Herald. Because he protects Carl and others around him, and also by doing some certain things like hiding identity by eating Carls passport, he shows that he is smart.
I think the worst characters are hijackers. gerisi zaten seslisozlukten kelimeleri bakip yaziacaksin...
p.s. I think thats bullshit ayrica... daha yeni uyandim valla idare et. ayrica testen yaptim, herzaman sinavlardada tersten baslardim, son sorudan, neden bilmem...
-
* i think the worst characters are hijackers.To me they are the worst because they skyjack,kidnap and intent to murder with shooting irons.
*i think the best character is herald.Because he protects Carl and the people with him also it is clear that by eating Carl's passport to hide his identity is shows how smart he is
*The book's stample topic is out of the question because it was written on adventure and action events and "okuyucuya sadece olaylar aktarılır"(burasını çeviremedim.aktarmayı bulamadım :) )There is no apparent message.
*i advise the story.Because even course of events also the phrase it is a really rich book
*i would not want to change the end of the story because after all the action and the unlucky events happened to the people it was ended with really happy.That is why i would not do any change
walla böyle tırmaladım biraz ama elbette hatam ve anlam bozukluğu vardır.idare et artık.