folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İngiltereye Gitmeye Çalışanlar Yada Gidenler

İngiltereye Gitmeye Çalışanlar Yada Gidenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    ben dil eğitimi içiningiltereye gitmek için ugraşıyorum fakat ilk başvurumda kurs programımı beğenmediler ve vize başvurumu reddettiler bende bu koşulu değiştirip onların reddemiyecekleri bi kursa ve programa kayıt oldum şimdi tekrar başvurucam sizce vizeyi alma olasılığım nedir? bu konuda bilgisi olan varmı?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Hoca üniversiteye başladıysan hiç dil kampı filan uğraşma. (Amerikada sadece) Work and Travel (wat) a katıl. Öncelikle ortalama 1500$ ödüyosun. 4 aylık program direktörün oluyo bi tane, istediğin meslekte çalışabiliyosun. Genellikle verdiğin parayı kazanamazsan parayı iade edioruz diolar :) Ort. 4ooo$ la geri dönersin(Tabi eğlenip gezmessen). Hem dilini geliştir 3 ay boyunca çalış hemde son bi ay gez eğlen (4 aylık oluyo bu olay) Ben katılmayı düşünüyorum öbür yaz internetten araştır istersen bu konuyu tanıdıklarımdanda var firma tavsiye edebilirim (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    amerika düşünmüyorum ingiltere düşünüyorum , + üniverste değil sadece dil eğitimi ve aynı imkanlar ingilteredede var :) ama işte şu vize işi...

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek
    zaten red yemissen 6 ay hicbir ulkeye gitmek icin vize alamıyorsun bunu bil. eger dil kursuna gitmek istiyorsan herhangi bir ulkede danısman sirketler var benim sana tavsiye edecegim alternatif egitim ilgileniyorlar baya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Sen bilirsin ne diim :) Wat'a katılanlara Amerika vize kolaylığı yapıyo intermediate derecede ingilizce bilmen gerekli ve sicilinin temiz olması başkada şart aramıyolar pek. Ama ingiltere konusunda hiç bi fikrim yok :)

Önceki yazımdaki üniversiteye başladın mı derken, "Üniversite wat'a katılmak için gerekli, 1. sınıfla 4. sınıf arasında olmak gerekiyo sınıfta kalmış olmamak filan şartları var." bunu kastetmiştim...

Neyse seni vizeyle almazlarsa, bi ülkeye kaçak git yakalan ingiltere iltica etcem de gerisi kolay :D:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    ababim gitti 2 sene önce dil egitimi için kalıyo simdi orda vize için teminat falan lazım bankada hesabına yüklü para yatmış olması lazım ki adamlar lan bu orda parasız kalırsa ters işler yapmasın diye bakıyo bide kaliteli kurs okul falan şart ayrıca bi kere vermedikleri zaman çooook zor verdiklerini biliyorum

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Sayın dostum.ingiltereye gitmek zordur.Çok saglam şekilde işini yapman gerek.Orada hergun yagmur olur.Havası berbat yemekleri berbat,Herşeyin fiyatı otomatik olarak bizim 3-4 katımız.sen en iyisi Kıbrısa git.Orda bir yere gir.Hem çalış para kazan hem yabancı dil öğren.İngiltere denince aklıma sadece Yagmur ve dekolteli kızlar geliyor.Tombul ve fazla kilolu kızlar ve göğüs dekoltesi...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candas_seven
    candas_seven's avatar
    Erkek
    nedendir bilmiyorum ama benimde hayalimde öncelikle london sonrada america var gene millet ögrenci cart curt işleri ile felan gider a.k ben 7 yıldır lise okuyorum:) daha bu sene diploma alacamda belki iki yıllıga giderim:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek

mesut589 bunu yazdı:
    -----------------------------
    zaten red yemissen 6 ay hicbir ulkeye gitmek icin vize alamıyorsun bunu bil. eger dil kursuna gitmek istiyorsan herhangi bir ulkede danısman sirketler var benim sana tavsiye edecegim alternatif egitim ilgileniyorlar baya
    ----------------------------

Böyle bir şart yok red yedikten hemen sonra evrakları topla gene başvur bişey fark etmiyor  , benim herşeyim usulune uygun durumda şuanda dil kursu kalıcağım yer maddigücüm cart curt fakat benim korkum bi kere red yemişim 2. sfer başvuruda şansım düşermi ama , red gerekçem öyle çok fazla değil genelde yanlış yönlendirildiğim için eksik bilgi verdim umarım yeni hesaplarıma göre vizeyi alabilceğim...

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bLuetuLips bunu yazdı:

Sen bilirsin ne diim :) Wat'a katılanlara Amerika vize kolaylığı yapıyo intermediate derecede ingilizce bilmen gerekli ve sicilinin temiz olması başkada şart aramıyolar pek. Ama ingiltere konusunda hiç bi fikrim yok :)

Önceki yazımdaki üniversiteye başladın mı derken, "Üniversite wat'a katılmak için gerekli, 1. sınıfla 4. sınıf arasında olmak gerekiyo sınıfta kalmış olmamak filan şartları var." bunu kastetmiştim...

Neyse seni vizeyle almazlarsa, bi ülkeye kaçak git yakalan ingiltere iltica etcem de gerisi kolay :D:D

iltica et gerisi kolay ???

neresi kolay a.q

iltica etsen seni direk multeci kampina postalarlar, yillarca surunursun sonra oturum vermeden geldigin yere gonderirler

iltica etmeyi sakin deneme birader, eskiden olsa tamam ama 2004den sonra iltica edip oturum alan cok cok az 

eger ilk seferinde sadece okulunu begenmedilerse daha ii bi okulu bulup tekrar ba$vur. 

onu da kabul etmezlerse insan haklari mahkemesine git. biraz ugra$irsin ama zike zike verirler.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    GLaDio bunu yazdı:
    bLuetuLips bunu yazdı:

iltica et gerisi kolay ???

neresi kolay a.q

iltica etsen seni direk multeci kampina postalarlar, yillarca surunursun sonra oturum vermeden geldigin yere gonderirler

iltica etmeyi sakin deneme birader, eskiden olsa tamam ama 2004den sonra iltica edip oturum alan cok cok az 

eger ilk seferinde sadece okulunu begenmedilerse daha ii bi okulu bulup tekrar ba$vur. 

onu da kabul etmezlerse insan haklari mahkemesine git. biraz ugra$irsin ama zike zike verirler.

Hoca ingilterede şartları bilmiom demiştim ama iltica konusunda genel kanı bu Avrupada :D Bildiğim şey şu Almanyada yakalan hiç bi kimlik gösterme sana sordukları soru hangi ülkeye iltica etmek istiyosun ve yolluyolar ülke seni kabul edene kadar yada başka bi ülke kabul edene kadar. Bi akrabamız tam 4 ülke vatandaşı düşün yani... :) Tabi son yıllarda yeni kanunlar çıkıyo bu konuda onlarıda göz ardı etmemek lazım...

Toplam Hit: 2868 Toplam Mesaj: 18