İngiltereye Gitmeye Çalışanlar Yada Gidenler
-
abi ne diyon ya ne irticası benim kaçak göçekle işim olmaz , gladio usta aynen dediğin gibi ama ufakta olsa reddeilme riski var ama inşallah vize kabul edilicek eğer edilmesse bu sefer dava açık alabilirim , en azından başına gelen varsa bibilmgi almış olurum dedim :) abi tahribat adamı işte direk irtica :D nerde kaçak göçek işvarsa ona saldır.. :D
-
mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------
zaten red yemissen 6 ay hicbir ulkeye gitmek icin vize alamıyorsun bunu bil. eger dil kursuna gitmek istiyorsan herhangi bir ulkede danısman sirketler var benim sana tavsiye edecegim alternatif egitim ilgileniyorlar baya
-----------------------------
Bende böyle biliyorum ama tam emin değilim işin aslı.. -
Balik ve cips , sis ve yagmur , stres ve ruh hastasi insanlar..
Oncelikle sunu sorayim harbiden okumaya mi gidiyorsun, yoksa bir sekil kapak atar tutunurum, hayatimi kurtaririm hesabi mi?.. Maksat anlasilabilir, kalite aksan ingilizce ogrenmek ise oncelikle Irlanda ve Yeni zelandayi oneririm , biraz daha gevrek agiz fakat guzel bir sosyal hayat icin ise Australya'yi. Ingilterede ogrencilik bayar, ogrenci olmadan yasarsan zaten hayat koyar..
Ingiltereye istanbuldan vize almak icin; eger yakisikli isen; yuklu bir banka hesabi, tapu, mal mulk, ve referansi yuksek gidenin geri dondugu bir okul ismi istiyorlar.. 'Olurda gidince zorluk cekmeyesin ingilterede tanidiktir , akrabadir, arkadastir var mi? yardimci olabilecek birileri var mi? adresleri nedir, pasaport copyleri nedir' gibi senin menfaatine gibi gozukupte sonradan isini baltaliyacak sorulara takilma, katakulliye gelme.
Vize icin once kibris, oradan basvuru ile ingiltereydi bir ara moda taktik onunda bokunu cikardilar.. Yinede gidipte donmeyen var bilirim.
Londra'ya seyahat amacli 1 ziyaretim oldu, hanimla gezinti olsun diye, tura yazilip gittim.. bir daha gitmem, insanlari cok dejenere, nadir karsilasabilecegin yapi guzellikleri ise yasam pahaliligina yenilmis durumda.
-
benim herşeyim ayarlandi zaten sosyal yaşamı falan boşver usta yani ben kendimi o şartlara hazırlayıp onlarıu göze alıp gidiyorum zaten yani belli bi süre kendimi hapiste gibi bile hissetsem belli bir karşılığı olacak bunu her nereye gidersen git türkiyede yaşamaya benzemez tabikide...kıbrısta bi avantaj var sadece vize başvurusunu yaptığın gün sonucunu alıyorsun başka bir extrası yok yani burda reddeden ordada reddedebilir...
-
Hocam affedersn ama bu ingilizler kadar o cocuu yoktur heralde bende gecen sene iste baya bi 26 gun filandi heralde ingilteree gittm ama ne zorluklarla yani vizei alana kadr bi taraflarimdan kan cikti bi kere bu bi form var onu iice doldur bide bende kuzenime gidiorm die kuzenmden beni ingilteree cairdina dair bi mektup istediler yani bildiin kuzenm bana gel iste buraa filan die mektup yzdi onu filan koydum belgeler arasina bide yasn 18 den kucukse veli vekaletnamesi lazim yurt disina cikabilr die bunlari yapp formu doldurduktan sonra red edilmesi zor belki o gittin dil okulunun bnm kuznn yaptii gibi mektup vermesi lazmdr hani burda dil olkuluna cairiors die bide simdi aklima geldi turkiyeye geri donuceiin garantisini istiolar ki onuda ailenn sahip olduu mali mulku gosterebiliosn yani baya zahmetli bi is. bide benm gibi ingilteree gidip az daa kapidan donme gibi sorunblarda yasaabilrsn giderkende cok stres olma konusurken giriste ben oldum yarim saat basima 2 james bond diktiler. Bide wat la ilgili cok salakca bence yani amele gibi islerde caliosn onn yerine gidn uc dort kisi ev tutun yada tanidik varsa ona gidin amerikaa yoksa wat bence cok kotu yani tabi siz bilirsinz
-
valla arkadaşım şuan ingilterede dil kursunda bana tek söylediği buraya geleceksen çok parayla gel lafı acayip pahalıymış,eğer maddiyatın kısıtlıysa hiç uğraşma rezil olursun oralarda.Work and travel daha ucuz haberin olsun
-
bakalım eşşolue. vizeyi verirse gidicez 1.5 ay oldu ugraşıyorum ya ...