folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsan Bedeninin Fiyatı Sizce Ne Kadar?

İnsan Bedeninin Fiyatı Sizce Ne Kadar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    İnsan Bedeninin Fiyatı Sizce Ne kadar?

Bunu düşündüm kendi kendime. Bazıları o bedeni bedava veriyor başkalarına,bazıları 5-10 ytl
    kimileri de milyarlara veriyor. O mükemmel bedenin gerçek değer nedir hiç düşündünüz mü?
    Size milyarlar verilse o gözlerinizi verir misiniz? Ya burnunuzu,kulaklarınızı veya saçlarınızı
    ya iç organlarınızı,kalp,akciğer,ince bağırsak.... Bunların değerine paha biçilir mi sizce?
    Kalp in kasılıp gevşemesi için 0,85 sn gerekir.0.15 sn de kulakçıklar kasılır,0.30 sn de karıckılık
    geri kalan 0.40 sn de de kalp kasları dinlenir.Böyle mükemmel bir sisteme tesadüfle oluşmuş
    diye bir mantığı hangi aklı başında insan söylemeye cüret edebilir ki? Düşünüyorum diyorlar
    düşünmek bu mu?Herşeyi tesadüfe bağlayarak,gerçeklere gözlerini kapatmak mı düşünmek?
    Beyniniz 0.6 volt elektrikle çalışıyor bunu ad düşünün acaba nasıl oluyor? İnsan
    tümüyle mükemmel bir varlıktır bu da yaratanın mükemmel olduğunun kanıtıdır. Peki o yaratan
    bize mükemmel bir beden vermiş,akıl vermiş peki bunun karşılığında ne yapıyoruz,neler yapmıyoruz
    Günde 24 saatte acaba o yaratanı kaç sn aklımaz getiriyoruz.İşinizdeki genel müdürün ismini
    duyunca kalbiniz hızlı hızlı çarpar,ya sizi yaratan zatın ismini duyunca hiç kalbiniz hızlı hızlı atar mı
    ezan okunduğunda Allah ismi geçince adam keyfiyetini bozmamak için ayak ayak üstüne atmaya devam ediyor
    ama müdür gelince mum gibi olmayı biliyor,sizce o müdür daha mı çok değerli,verdiği maaş ile
    Allah ın verdiği nimetleri karşılaştırın bakalım
    İnsanoğlu ne kadar da nankörmüş,yalnızca biraz düşünün gerçeği görürsünüz...

Saygılarımla
    Ertan

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Son derece haklısın,gerçekten güzel bir yazı yazmışsın,sana katılıyorum.Günümüzde Allah'ı biraz olsun anmak O'nun ismini ağzımıza almak bile bazı ortamlarda sert,olumsuz karşılanıyor,gerçekten böyle olması çok yazık.

Ben böyle düşünüyorum.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    bedensel ve zihinsel niteliklerinizi hesaba katarak kendinize bi fiyat biçmeye kalksanız ne edrsiniz ben de bunu merak ediorum....
    cevabı yok gibi

Bu niymiş la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bence paha biçilemez çünkü tekrar bir insan yaratmak imkansız.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Çook güzel bir yazı ama iste bazı insanlar bunu anlayamıyorlar taaki ölüm burunlarının dibine gelene kadar iste o zamn Allah'ım sen beni koru demeye baslıyolar, iste o zamn tövbe etmeye baslıyorlar.Ama halbuki olay bu değil.
    (Bu olayı testere filmi cook güzel anlatmıstı aslında :D)

I find your lack of faith disturbing.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    güzellll
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    aslında bu soruyu nataşalara sormak lazım onlar daha iyi biliyor :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    konuyla alakasız olacak ama eğer insan vücudunda barınan herşey kullanılabilecek durumda olsa idi bilim tekniğin dünya çapında araştırma yapan bir enstütüden yada diğer bir dergiden aldığı bilgilere göre insan vücudu 2 milyon 10 bin dolar küsür gibi bir mevlaya eş değermiş. yani vücudunuzun değerini iyi bilin lan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    THT2005 arkadaşım ciddi bir konu olduğunun umarım farkındansındır

robotix hocam sana bir soru soracağım.Sana 2 milyon 10 bin dolar verseler acaba iki gözünü birden verir miydin??

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek
    Sevgili Ertan 195^0'li yıllarda Türkiye natoya girmeye çalışıyodu nato üyeleri bizi istemiyordu kesinlikle ortodoğuya ait bir ülkenin ne işi var kuzey atlantik patkında diye (Hoş şu an yasananlarada aslında 55 yıl sonra aynı Türkiye şu anda AB'ye girmeye çalışıyo ) uzatmıyım ne oluyo ise kore savaşı patlak veriyo abd koreye asker yollayın bakarız diyor.Yolluyoruz ilk zamanlar ses seda yok taki Türk birlikleri koca çin ordusunu durdurup bir amerikan tümenini kurtarıncaya kadar işte o olaydan sonra natoya girmemize izin verildi Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka alakası şu o dönemde o savaşın maliyeti vardı bizim askerimizin natoya maliyeti sadece 23 CENT.KOrede 721 şehit verdik yüzlerce yaralı Bu ülkede insan değeri çok ucuz 50'lerde 23 cebt olan insan bedeni şu an ne kadar açıkcası bilemiyorum ama biz Türklerin bedeni borsa gibi duruma ve zamana göre değişir taki başımıza adam gibi adamlar gelinceye kadar .

Sevgilerimle

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hersanal öncelikle hoş geldin,ayrıca o yazı için tebrik ederim ama konu bununla alakalı değil,bu biraz siyasete kaçıyor

Bir kaç arkadaş da konuyu yanlılş anlamışlar veya öyle yazmak işlerine geliyor sanırım.İlk yazılan msjı iyice anlayıp yazsaydınız daha iyi olurdu,sadece başlığı okuyup yazarsanız konuyu dağıtırsınız. Konu insan bedeninin fiyatı değil aslında bizim bu verilen nimete ne verdiğimizdir. Yorumlarınızı buna göre yaparsanız sevinirim

Toplam Hit: 3964 Toplam Mesaj: 27