İnsan Kemiklerinden Kilise :O
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------yazıklar olsun
insanların ibatdethanesini insan kemiklerinden yapmışlarsa
oarsı ne din merkezi nede bişey olur
kin ve nefretin temsili
amk
bu ne
insan olsunlar insa
-----------------------------haklısın hoca. hepsinin aq (aa ben ne dedim hemen baba oğul kutsal ruh) :D
-
içi güzelmiş yaf gidip görüp gezmek lazım :D
-
enayiler ölen insanlarının kemiklerini asmışlar cehil insanlar nolcek
-
ruhkanseri bunu yazdı:
-----------------------------
aha ılgınc ! goruntu olarak fena olmamıs, ben severım ole kan mıs kemık mıs :) ılgımı cektı falla ahada dur arastırım .
-----------------------------Jeepers Creepers'ı Biliyo musun ? Sizin gibi bi sürü insanı kaçırıp iç organlarını yiyiyor.Onunda bi kilisenin altında insan derilerinden yaptığı bir çalışması vardı.Elemanları duvarlara dikmiş psikopat yaratık.O daha güzel.Bu kemikler çok boş göstermiş mekanı.Diablodaki yerler gibi.Jeepers Creepers daha güzel.Hem kendinden ceset kokulu.Etler sarkmış falan.Çok şahane :D:D:D
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------ruhkanseri bunu yazdı:
aha ılgınc ! goruntu olarak fena olmamıs, ben severım ole kan mıs kemık mıs :) ılgımı cektı falla ahada dur arastırım .
-----------------------------Jeepers Creepers'ı Biliyo musun ? Sizin gibi bi sürü insanı kaçırıp iç organlarını yiyiyor.Onunda bi kilisenin altında insan derilerinden yaptığı bir çalışması vardı.Elemanları duvarlara dikmiş psikopat yaratık.O daha güzel.Bu kemikler çok boş göstermiş mekanı.Diablodaki yerler gibi.Jeepers Creepers daha güzel.Hem kendinden ceset kokulu.Etler sarkmış falan.Çok şahane :D:D:D
-----------------------------vay be orası neresi. resmi filan var mı sende ?
-
paylasım güzel ama arkadasa katılıyorum
yazıklar olsun
insanların ibatdethanesini insan kemiklerinden yapmışlarsa
oarsı ne din merkezi nede bişey olur
kin ve nefretin temsili
amk
bu ne
insan olsunlar insa
-
köpek sokmamak lazım oraya
-
Arkadaşlar hırstiyanlık ne kadar dinimize göre Hz. Muhammed geldiken sonra geçerliliğini yitirmiş bir din olsa bile zamanında Hak diniydi. bir Hak dininin ibadethanesinde böyle bişey olması bence uygun değildir. bu sapkınlıktır. Kınıyorum
-
karatahta bunu yazdı:
köpek sokmamak lazım oraya
-----------------------------bole bi konuya yazılcak en guzel yorum valla :D:D:D
kopegi soktunmu oraya hepsini alır tekrar geri gomer
-
Köpekler ulaşamasın diye yukarılara asmışlar zaten. :D