İnsan Kemiklerinden Kilise :O
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
italyan bunu yazdı:
-----------------------------ruhkanseri bunu yazdı:
aha ılgınc ! goruntu olarak fena olmamıs, ben severım ole kan mıs kemık mıs :) ılgımı cektı falla ahada dur arastırım .
-----------------------------Jeepers Creepers'ı Biliyo musun ? Sizin gibi bi sürü insanı kaçırıp iç organlarını yiyiyor.Onunda bi kilisenin altında insan derilerinden yaptığı bir çalışması vardı.Elemanları duvarlara dikmiş psikopat yaratık.O daha güzel.Bu kemikler çok boş göstermiş mekanı.Diablodaki yerler gibi.Jeepers Creepers daha güzel.Hem kendinden ceset kokulu.Etler sarkmış falan.Çok şahane :D:D:D
-----------------------------vay be orası neresi. resmi filan var mı sende ?
he yaa resmı falan varmı ? :) -
Dün berberde Posta gazetesin ilk sayfasının en üstünde gördüm, yoldan alıp haberi burada yazacaktım ama unuttum :( ...Yazdığına göre Türk askerlerinin kemikleriymiş bunlar! En alttaki resimdeki arma bilmem ne ailesine aitmiş. Dikkat edin sağ tarafta da karga Türk askerinin gözünü oyuyor!. Çok ciddiyim, gazete yazıyor walla!..
-
NighT-7 bunu yazdı:
italyan bunu yazdı:
-----------------------------ruhkanseri bunu yazdı:
aha ılgınc ! goruntu olarak fena olmamıs, ben severım ole kan mıs kemık mıs :) ılgımı cektı falla ahada dur arastırım .
-----------------------------Jeepers Creepers'ı Biliyo musun ? Sizin gibi bi sürü insanı kaçırıp iç organlarını yiyiyor.Onunda bi kilisenin altında insan derilerinden yaptığı bir çalışması vardı.Elemanları duvarlara dikmiş psikopat yaratık.O daha güzel.Bu kemikler çok boş göstermiş mekanı.Diablodaki yerler gibi.Jeepers Creepers daha güzel.Hem kendinden ceset kokulu.Etler sarkmış falan.Çok şahane :D:D:D
-----------------------------vay be orası neresi. resmi filan var mı sende ?
--------------------------valla jeepers Creepers gecte gercegi var mesela ed gein die bi ucuk biliosunuzdur elemani insanların derilerini yuzmesi mezarlıklardan ceset calması yuzdugu derilerle sandalyelerini dosemesi felan adamın evine yaptıklari baskinda cikanlar baya ilginc ayakkabi kutularindan vagina felan asfnbalfnsakl ilginc bi abi
-
YAw HİÇMİ keMİK görmesinis görEnde KamBOcYaDA yasio ZannEdicek ALALA bisim binanın Arkasında bundan daha cok kemik VhardırDA ben :) olaYın arAStırmACı hatunun banına takıldım :) REne
YA haTunu niyE banLAmıs :) Rene Yhaw Öpsen Bi DerT ÖpMESen bi dERt :) neyse ELLerin DErt GÖremesin :) ahahahah
-
umutcan bunu yazdı:
-----------------------------YAw HİÇMİ keMİK görmesinis görEnde KamBOcYaDA yasio ZannEdicek ALALA bisim binanın Arkasında bundan daha cok kemik VhardırDA ben :) olaYın arAStırmACı hatunun banına takıldım :) REne
YA haTunu niyE banLAmıs :) Rene Yhaw Öpsen Bi DerT ÖpMESen bi dERt :) neyse ELLerin DErt GÖremesin :) ahahahah
Bu nasıl biyazı türüdür amk :) Arkadas haklı bende bunu gazeteden okudum türk gözü oyan karga ordaki kemikler osmanlı askerlerinin kemikleri vs.. -
bir tane de cami yapılsa ya böyle. değişik olur...
-
TorNaVida bunu yazdı:
umutcan bunu yazdı:
-----------------------------YAw HİÇMİ keMİK görmesinis görEnde KamBOcYaDA yasio ZannEdicek ALALA bisim binanın Arkasında bundan daha cok kemik VhardırDA ben :) olaYın arAStırmACı hatunun banına takıldım :) REne
Bu nasıl biyazı türüdür amk :) Arkadas haklı bende bunu gazeteden okudum türk gözü oyan karga ordaki kemikler osmanlı askerlerinin kemikleri vs..
yOK DeWenin bAle PaBucu Turk asKErini ne işi var orDA bilmem kac senesinde Ya Ulen Varya hemen kendinize bi pay cıkartıosunuz ben görmedim öyle bisiyi ben olayı arastırıpda cıkartan hatunun banına takıldım :) niye ban yediki :=)?