folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsan Ne İçin Yaşar?

İnsan Ne İçin Yaşar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Erkek

Mutlak doğruyu bulmak için.

Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

sevdiklerim ve beni sevenler için yaşıyorum diyeceğim abes olucak.

ama işte beni sevenlerin sadece ailemden kişiler olmaması için yaşıyorum sanırım amacım bu hayattaki ama tabiki de param olsun muhtaç duruma düşmeyeyim kimseye ve insanların sevdiği herzaman yanında isteyeceği bir kişi olmak istiyorum

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Yaşamak zorunda olduğu için.

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

İnsanın asıl amacı Allah'a,yaradanımıza kulluk gorevını yapmak.

Insanın Mutlu olmak ve ömrünün sonuna kadar bu zevki tadmak ıcın yaşar.

Hayattakı amacları aslına bakarsan bır tane degıldır,ve her zaman aynı degıldır amac.Her yaşın kendıne ozgu amacları vardır.

7-14 Oyun oynamak arkadaslarınla, ve başarılı bır sekılde ılkokulu bıtırmek.

15-18 Sevgılı edınmek,bu tadı tadmak,Eglenmek,gezmek ve liseyi başarılı bır sekılde bıtırerek Unıversıteye kendını atmak.

19-23 unıversıteyı kazandıysa artık gelecege daır planlar kurmak,Sevgılısı varsa evlılık planları kurmak,Sevdıgı kız ıle cabucak evlenmek ve mutlu bır yuva kurarak omrunun sonuna kadar sevdıgı kızla mutlu olmak.

Bu yaşıma kadar çabaladıgım şey sadece Mutluluk oldu.Aılemde her zaman annem benı mutlu ederken ve yapıcı davranırken bır yandan babam hep yıktı ve mutlulugumu elımden aldı.Ama buna ragmen annem yınede  benı mutlu etmeyı azda olsa basarıyordu ama bu bana yetmıyordu...

Bende oturup dusundum ve nasıl mutlu olurum dedım...Sonra arkdaslarımı eledım,50 arkadası eleye eleye ve onları kendımce sınayaraktan eleyerek 4-5 sayısına kadar dusurdum sonradan bunları da 3 sayısına dusurdum.Bu arkadaslarımdan gızledıgım sakladıgım hıcbırsey yoktu,onlar da aynı sekılde benımle tum dertlerını paylasıyor ve gızledıgı hıcbırsey olmuyordu.

Zamanla gelecek sıkıntısı yuzunden,unıversıte yuzunden,meslek sıkıntısı yuzunden ayrı sehırlere dustuk ve artık dertlescek kımsen olmuyordu! Ben bu işin bu sekılde olacagını dusunmustum ve arkadasın harıcınde mutlu olacagım bır yer daha bulmalıydım...

Daha sonra bır sevgılı edındım (2004-2005) yılları arasında.Bu edındıgım sevgılım yabancı ulkedeydı ve turkce bılmıyordu.Ama ınternet uzerındenn gunun rahat 5-6 saatı ona ayırıyordum...Cok mutluydum,tum sıkıntımı ona anlatıyordum(ıngılızcem elverdıgınce). O da benı anlıyordu ve kendı sıkıntılarını anlatıyordu...

Cevremde onun kadar hoşgorulu ve sadık bır kız goremıyordum! Cunku yasadgım sehırde hep ya bana denk geldı kibirli ve kendını bısey sanan kızlar yada benım şanssılzıgımdı...

Suan 6.senemız doldu sevgılımle ve ınsallah 2-3 seneye kadar sozlenıp ardından evlenıcez...Hayatımda En çok çabaladıgım şey Mutluluk ve Sevgiydi!Bunuda Sevgılım sayesınde ve aılem ve arkadaslarım sayesınde tattım...Allah'a şükürler olsun...

Neden onları amac edındıgım sorusuna cevabıda yukarda...Amacım hala devam etmekte...Ben ne zaman bu kız arakdasımla evlenırsem ve mutlu bır yuvam olursa o an amacıma ulasmıs olacagım...

Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

vazgeçmeyi göze alamadığı için yaşar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ben harbi harbi yaşamak istemiyorum lan :| hayatın hiç bi anlamı yok hacı boşlukta gibiyim yani boşuna nefes alıp veriyorum hacim kaplıyorum evrende

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

bu soruların cevabını din olgusundan uzak şekilde yanıtlamak benim için mümkün değil.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yemek

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

yemek

-----------------------------

Yaşasın yemek yemek,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnsanlar sevdikleri için yaşar, hedefleri için,prensipleri için,ailesi için en önemliside bir insan varolmak için yaşar.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 8526 Toplam Mesaj: 61