İnsan Oğlu Çiğ Süt Emmiş Derlerdide İnanmazdım
-
senın yıne iyimiş askerden geldıkten 45 sonra terk etmiş beni 15 gun sonra :D .... boş ver hayat devam edıyor
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ünlü sözümüzü yine kullanmak gerekiyor:
Seven s..lir, s..ken sevilir...
-----------------------------aynen...
-
"Her zaman seni üzecek birileri olacaktır. Yapman gereken; insanlara güvenmeye devam etmek ve kime iki defa güveneceğini iyi seçmektir."
-
abi bi ara askerlik arkadaşımla eski nişanlım flörte başlamış diyeceksin sandıydım...
-
Mesaj RaKBeNaDaM . abi bi ara askerlik arkadaşımla eski nişanlım flörte başlamış diyeceksin sandıydım... abi yalana ne gerekvar valla bende öle sandımdı oha yani diyecedim.. hatta öle olsaydı intaharı önerecektim de okadar değilmiş uzun süre bunalım takıl sakın bunalımdan çıkim filan deme bir müddet sonra bunalımdan sıkılıp kendiliğinden çıkarsın selametle.....
-
RaKBeNaDaM bunu yazdı:
-----------------------------
abi bi ara askerlik arkadaşımla eski nişanlım flörte başlamış diyeceksin sandıydım...
-----------------------------Bir sago özentisi daha...
-
ne alakası var. Öyle olsaydı onlar mezarda bende hapiste olurdum. Allah korusun
-
herşeye alıştığımız gibi buna da alışıp gözyumacağız.Hatta:
Ben işimi yaparım diyeceksin.
Gözün kendinden başkasını görmeyecek.Kimseden bişey beklemeyeceksin
Sen millete değil,millet sana nankör,vefasız diyecek.
Gör bak nası kafan rahat oluyo :D
-
Ben birinden duymuştum eleman 5 yıl çıkmış askere gitmiş bi gelmiş kız artık kız değil. Aramış bulamamış başka yere taşınmış.
Beterin beteri var a.q.
-
Öncelikle geçmiş olsun.Sizin hikayeler yüzünden hayattan umudumuz kalmadı :) Yokmu düzgün birliktelik yaşayanlar.Tahribata geldiğimden beri aldatılmayan,terkedilmeyen adam kalmadı aq :p Çivisi çıkmış dünyanın.Sonumuz hayrola..