İnsan Olmak Yerine Tercih Edeceğiniz 1 Yaşam ?
-
öküz olurdum ye iç zıç yat aşşa.. :D gerçi şimdide ondan bi farkım yok ama neyse..
-
Kuşları, özellikle de kartalları çok seviyorum. Kartal olmak isterdim. Şu anda zaten normal bir insan olarak görmüyorum kendimi. Tanımsız cisim :)
-
leylek olmak isterdim ben.
-
ispermecet balinası olmak isterdim
-
parazit olmak isterdim :F zatende oyle gibiym
-
ol yada olma asıl mesele ne için oldugun ve ne amaca hizmet ettiginle birlikte varlıgının bu dünyaya ne yarar sağladıgından..... :P Felsefeye gerek yok (: insan geldik madem hayvan gitmeyede luzüm yok
edit:ince çizgiye basmayın
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
ol yada olma asıl mesele ne için oldugun ve ne amaca hizmet ettiginle birlikte varlıgının bu dünyaya ne yarar sağladıgından..... :P Felsefeye gerek yok (: insan geldik madem hayvan gitmeyede luzüm yok
yılın mantıklısı << tebrikler gözüm :) hayvan olduktan sonra hangi hayvan olduğunun da bi önemi yok aslında :W -
Cia bunu yazdı:
-----------------------------hocam hangi HAYVAN olmak istersiniz ? değil sorumuz. ayrıca herkesin zaten kendi inancına göre ne amaca hizmet ettiğini bildiğini sanıyorum,
ben sadece beyin fırtınası olsun istedim,
not : Konu gece 3 te kafa yüksek iken açıldıgı için yanlış yere açılmıştır.
-
şeytan olmak isterdim gün boyu piçlik yap :D
-
direk fosilleşmek istiyorum :D