İnsan Olmak Yerine Tercih Edeceğiniz 1 Yaşam ?
-
yarı organizma yarı robot olmak isterdim. yani heminanda olan aşk se vgi mutluluk nefret öfke gibi duygulara sahip olmak isterdim . hemde transformers daki obtimus brayn gibi robot. Çok karizma olurdu. şehrin ortasında konusan bi robot :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Valla Ne Biliyim, Hayallerimde Küçüklüğümden beridir, Bir Uzay Kruvazörünün Kaptanı olmak vardır. Sanırım Erken Geldim Dünyaya, Nedense Öyle Düşnüyorum zaman zaman. Benim Problemim Sanırım Zamanla, İnsan olmaktan Bıkmış değilim, Ancak Yaradılışımıda Hoş Karşılamıyorum, Kim Bilir Belkide Yaşadığım Zamanı Beğenmiyor olmamdanda olabilir, Ancak Yaratılmamayı Yeğlerdim Aslında.
-----------------------------insanlar eşit yaratılmıştır...diyen bi sürü kitaplar, hocalar var.sen okumadınmı hiç.:) şaka bi tarafa aynen aynen beni ifade etti yazdıkların
-
balık olmak isterdımmm ndn diye soracak olursanız herseyı ne gzl unutuyor belkı iyi şeylerıde unutacak ama olsun bende kötuler daha fazla en iyi olmadı gıder bırıne yem olurum olurr biterrrr en gzlıııı
-
Ben kartal veya kurt olmak isterdim.Çünkü;
-Özgürlüğüme çok düşkünümdür.Ne kanarya nede bir köpek gibi kafese kapatılamam..
-Kendi işimi kendim görürüm.Ne akbabalar nede çakallar gibi leşlere tenezzül etmem...
-
darkness_izmir bunu yazdı:
köpek olurdum..kafası rahat ac kalma derdi yok insanalr seviyo..canı sıkıldığında istedini ısırıyo, çakışma zamanı gelince çakışıyo.bundan huzurlu yaşam mı olur :)
Ya sokak köpeği olursan:)) -
hiçbirşey olmak istemezdim ne güzel insan olmuşum varmı ötesi, en kral canlıyız daha ne istiyosunuz, gidin hayvan olun siz :)
-
pokemon olmak isterdim pikaçu :)
-
valla ben kurt olmak isterdim onun o asil duruşuna hayranım :)
-
ajdar olmak isterdim.. insan üstü bişey..
-
şöyle bir baktımda genelde herkes bir hayvan olmak istemiş.. zaten Türkiyede hayvandan farksız yaşıyoz ben insan olmak ve insanca yaşamak isterdim..çünkü gerçekten o duyguları bizim haricimizde bir çok avrupalı ve medeni ülkeler yaşamakta