İnsan Ruhu, Saatte 300 Bin Km Hız Yapıyormuş
-
abü saolda;
şimdi ben şişman adamım benim ruh 21 gram gelirmi? -
:D:D:D
-
şimdi şöyle,dine inanmayan arkadaşların dayandığı birşey var,oruç ile ilgili.Oruç nasıl çıkmıştır denilince onlar şöyle anlatılıyor, şişmanda küçük ruh vardır,ama zayıfda büyük,eskiden insanlar öyle inanıyormuş bu da islam dinine yerleşmiş,onlara göre böyle açıklama,tabii ruha inanmıyorlar sadece orucun saçma olduğunu iddia ediyorlar.Ama bilmiyorlar ki orucun ne faydaları var
Ruhun bir şekli yoktur,ruh bedensiz olamazda.Bu dünya hayatında ete-kemiğe bürünmüş insan ama ahirette başka bir beden olacak,Allah bilir,bedenlerimiz sadece kıyafettir,ortama göre kılık değiştirme gibi düşünebiliriz -
ohh bea saol ertan abü korkuodum ahiret ede şişman gitmim bi an önce rejim yapim die:D
-
abü peki bu kadar hıza insan yüreğe dayanırmı ? mesela annem çok tursuo babam 80 basınca? 300 bin km yi kaldırabilirmi kadın?
-
walla ben hızı çok sewerim benim için hava hoş
ama harbiden ya hızdan korkanlar nasıl olcak?
demekki ruhlar hız tutkunu :D -
bakın şimdi,evrende büyük bir zaman farkı vardır,einsteinin izafiyet teorisi ispatlandı,yakında kanun olacak,karadelikler ile ilgili bir olay var araştırın.
Şimdi miraç olayını düşünelim,resulallah cennetle cehennemi görmeye gidiyor,alemleri görüyor, ve yatağına geri dönününce yatağı hala sıcak,burdaki zaman ve hızın dünyadakine göre farklı olduğunu anlıyoruz.Burdaki 300 bin km hız belki ordaki ne göre 10 km hız gibidir,kim bilir,yaşayıp görmek var.
Allah hepinize doğru yolda ölmeyi nasip etsin inşallah
İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür diyor resulallah.Dikkat edin,bir insan hayanı ne yönde sürdürürse o yolda ölüyor.Mesela içkici genelde içki içerken ölür,kumarcı kumar masasında,gerçekten tüm kalbiyle Allah a ibadet eden biri namaz kılarken ölür.Birşey daha var,peygamber soyundan gelenler genelde 63 yaşında ölür.Yani efendimizin öldüğü yaşta.. -
abü manyakmısın ruh 180 basmıoki:D
300 bin kilometreee la boru değil:D -
DeAd_BoDiEs alay etmenin bir manası yok,inanmıyorsan inancını içine sakla,aptalca şeyler söyleyipde bizi uğraştırma,sorunu ya adam gibi sor yada birşey yazma.Herkesin inancına saygılı ol
-
oké ertan abü aldım mesajı bu arada üstteki mesaj Dead Bodies e :D
Toplam Hit: 7085 Toplam Mesaj: 37