İnsan Ruhu, Saatte 300 Bin Km Hız Yapıyormuş
-
la ertan bide şeyi düşün 21 gram muhabbetinde
kalbin çalışırken yaptığı vibrasyonu ve ciğerlerdeki havayı
pekala bunlar 21 gramlık bi ağırlık oluşturabilir
bide anlamadığım olay neyle ölçmüşler???ruhun hızını
vahiymi gelmiş
gidip öteki tarafa radar mı koymuşlar
radar koymuşlarsa hız sınırı ne kadar
limitleri geçince ne kadar ceza yazıyolar
[a.qdum ortalığın dimi :D:D:] -
ozaman dünyada her saniye adam ölüyo bu çıkan ruhlar öyle bi hızla gitseydi yarattığı rüzgardan savrulurduk walla :D
bencede biras saçma yaw :S -
sonuçta bilimsel birşey ortaya atılmış,eğer açıklandığı gibi birşey varsa bunların cevaplarıda mevcuttur,başkaları gibi g*tünden birşeyler uydurulmuyordur,yanlış veya doğru bir deney sonucu ulaşılmıştır.Gönül isterdiki amele hoca o deneyi yapan kişi size anlatsaydı,ama şunu merak etme,gün gelir herşey ortaya çıkar. Küçücük bir karıncanın rızkını veren Allah,dünyayı insan için yarattığını söylüyorsa o zaman o insanın hakkı geçmez aslaa
-
DeAd_BoDiEs sorularını sor düzgünce açıklarım,
Bugüne kadar yaratılmış tüm insanları toplasnız güneş ile dünya arasındaki bir mesafe sığabiliyor.Sonsuz gibi görünen Allah o kadar yeri yaratamaz mı?
Hız konusunda gerekli açıklamayı yaptım,zaman farklı,einsteinin izafiyet teorisini oku,o zaman aklındaki sorular gider -
okadrcıkmı gidiyomuş :P
-
Yok seninkinde nitro varmış :) Kafana takma... Töbe töbee...
-
ulan mıllet nelere kafa yoruyo amk, pehh...
-
beyler bu 21 gram muhabbetini açıklamışlardı bi kaç sene önce,ben de size anlatayım.
insan öldüğünde kalbi durur ve kan akciğerlere gitmez,dolayısıyla kanın sıcağı akciğerden atılamaz ve ölü bir süre yoğun şekilde terler bu yüzden de vücuttan su atılır(ter)bu atılan ter buharlaşınca da ölü bir miktar ağırlığını kaybeder. -
kac gram gelirse gelsinz bana ne hac kilometre hiz yaparsa yapsin Allahima kavusacagim sonucta yaksada beni cennetine alsada ona kavus cagim icin sevinirim yeter yani hiza pek kafayi takmam :d bos isler bence
-
dünya dönüyor ben de dönüyorum, Allah ahengimizi bozmasın... :)
Toplam Hit: 7086 Toplam Mesaj: 37