İnsana Meteor Taşı İsabet Ederse...
-
bizim anlamadıgımız bi nokta wardır kesin arkadaş yazmıs zaten..
yoksa ben bu cocuga ( kız mı erkek mi bilmiyorum ama cocuk diyim) 1 km ile girsem şaftı kayar.. ucuz atlatmış diyebilirim :)
-
bahtsız bedevi...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------sıyırma da sürtünme de olsa 74293645283 dereceden yanık olmalıdır orada =))
yalan gibime geldi :|
-----------------------------olm o sayı azaldıkca yanma derecesi artıyo lan :D
1. derece en fena yanık yani :D
konuyla alakası yok ama söyliyim dedim :D
-
Bence de sahte. Okadar hızlı yere çarpınca okadarcık bir delikmi çıkar yahu :)
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------5.58 ( 22cal ) merminin 20m. deki hızı ne dir? Ele çarparsa ne olur? sıyırırsa ne olur?
-----------------------------M4 te 800M/SN sanırım.Ele çarparsa büyük ihtimalle deler geçer,sıyırığına bağlı.
Ama 7.62 G3 eli koparabilir,
12,7 M82 Barett Kesinlikle koparır,
Mag-Fed 20 mm beli bile koparabilir..
www.defenceturk.com
Felix
-
Yildizlarda kayar durmaz yerinde...
-
Walla normal şartlarda "vıck" diye bi ses gelir çocuğun parçaları sağa sola yayılırdı ama .. Bu kez olmamış.. :))
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
başımıza taş yağacak[tı]
doğru dedin usta.. -
tri bunu yazdı:
Skhizein diye bi animsyon var kısa film şeklinde aynı bu cocuk gibi meteor carpıyor ve hayatını yanlı hatırlamıyorsam 65 cm kadar sola kayık yaşıyor falan ama mükemmel bir animasyon 13 dk sağdece herkezin seyretmesini tavsiye derim haberi okuyunca direk bu geldi aklıma...
-----------------------------şimdi izledim hacı ilk sefer 91 cm yemiş , sonra pesinden gidiyo düzelir diye 75 cm 'de aşağıya doğru yiyo güzeldi :|
http://koyumor.blogspot.com/2009/06/skhizein.html
konuyu görünce lostdaki hurley'in dükkanına düsen meteor geldi aklıma x)
-
yüzmilyonda bir ihtimalin olabileceğini ve hem de ne kadar etkili olabileceğini görmüş olduk.
//olmaz olmaz deme hiç , olmaz olmaz sevgilim..