İnsanımızın İslam"A Bakış Açısı
-
ben böyle anladım baskaları anlamamıssa herkesın kendi düşüncesidir hocam..
Amaç provakasyon olmasa bile şu kesin ki adam Allah'ın emri buysa buda benim düşüncem ve yaymaya calıstım demiş yani baaara baaara. Hee ama gerçekten de bu emrin Kuran'da oldugunu bilmeden yazıp bir cahillik etmişse dediğim gibi insanların bakısını eleştirmeden önce kendisi baksın ! -
Çok doğru bi karikatür herkez şu kitabı bi açıp okusa sorun kalmıcakda...
-
Kitabı okumak için bile bir temel gerekiyor.Bundan çekindikleri içinmi arapçayla oyalanıyorlar gerçi onun sevabı büyük.
-
aslında yazdıgı kelımeler değilde bızım kurana bakıs acımızı yansıtmış..cocuk doru olanı yapmısken. bazı eğitimsiz işin cididyetinde olmayan insanlar buna karşı cıkmış.kuran evimizde bulunan bir süs olmamalı bence..inen ilk ayettede belli oldugu gibi oku denmiş..ve okumamız gerkirken onu evimizde süs gibi kullanııyoruz ve bu durum bence cok yanlış aslında cok güzel bir resim.
-
beyler tabiii sus Kur'an olmamalı ınancımıza gore dekoratıf olsun dıye ındırılmedı kı o...
ancak sucu digerlerinde degıl bıraz da kendımızde arayalım..Yok cahıl ınsanlarda ogreniyoruz , yok sahte muslumanlardan ogrenıyoruz diye bir yere varılmaz..
Acaba bız ne kadar arastırdık inandıgımız dini..
sadece elestirmeyelim,onu bunu kotulemek ıle daha ii ogreniliyorsa soyleyin bizde o yontemi kullanalım..
Dinlerin hepsi için ortak olan (olay sadece din degil bir dunya gorusu de olabilir...)arastırılarak sonuca ulasılacagıdır..Tabii arastırmada o gorus hakkında aynı dusunen 100 insanı okumak,izlemekle degil...
Onu yasayanla ve uygulayanla olculur..Tabi sadece bi fikrine gıcık oldugumuz için dusunce butununu sorumlu tutmayalım...