İnsanın Kendi Sesi Duyması Duyamaması V.S
-
Arkadaşlar insan kendi sesini olduğu gibi duyamazmış ve benim sesim elektronik ortama girdiğinde çok değişiyor nefret ediyorum hatta kendimden o derece yoksa ben mi öyle duyuyorum bu işin içinden nasıl çıkacağız yahut hangisi doğru? Mikrofondan çıkan mı benim duyduğum mu?
-
aynısını banda oluyor takma :)
-
kulakların iç ve dış basınçlardan kaynaklı böyle bişey olsa gerek biyolojik olarak bilmiyorumda bende bi kayda giriyim felan dedim liseliyken heves ettim çıkan sesle değil kayda taraftar olarak bile almazlar lan :|
-
İlkokula giderken arkadaşta teyp vardı kasete kayıt yapan ilk orda duyuştum sesimi çok değişik gelmişti.
Kendi sesini daha kaydedip dinlememiş varsa öyle ortamlarda fllan benim sesim iyidir deyip şarkı filan söylemesin:) sonra rezil olur valla.
-
evet ses dijital ortama girince mutasyona uğruyor resmen :) mikrofonunuz var ise deneyin bence bilgisayarda ama mikrofona bağırarak acayip sesler falan çıkarmayın adam akıllı şarkı söyleyin kusarsınız :)
-
ewet kendi sesimizi dışardan duyduğumuzda bize farklı geliyor çünkü biz konuşurken sesimizi kulağın iç kısmıyla yani etten kemikten geçerek duruyuyoruz. ama elektronik ortamdaki sesimizi direk dış kulaktan başlıyoruz duymaya, kendimizide kandırmayalım dışardan sesimizi duyunca bnim sesim normalde bole deil die :)
yani şole düşünün karşılıklı konuştumuz biriyle telefonlada konuştumuzda o kişinin aynı sesini duyarız. yani dışarda duyup bize irenç gelen bizim gerçek sesimiz.
-
şarkıcılar napsın kanka :)
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------
şarkıcılar napsın kanka :)
-----------------------------onlar pro ortamda yapıyor kaydı :)
-
abi ne mutasyona uğraması ? sesiniz normalde öyle :D
En garanti yolu, arkadaşınızı konuşturun ve cep telefonuna kaydedin.Daha sonra cep telefonundan dinleyin sesi.Bkaın ne kadar fark var.
maalesef sesimiz sik gibi
-
Telefonda sesimi kız sesine benzeten çok oluyor benim de,asıl ben yanayım.
-
o değilde yekta kopan'ın sesi güzel :W
Edit ;
http://www.youtube.com/watch?v=Zyo7d_S7bkI