folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsanın Kendi Sesi Duyması Duyamaması V.S

İnsanın Kendi Sesi Duyması Duyamaması V.S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar insan kendi sesini olduğu gibi duyamazmış ve benim sesim elektronik ortama girdiğinde çok değişiyor nefret ediyorum hatta kendimden o derece yoksa ben mi öyle duyuyorum bu işin içinden nasıl çıkacağız yahut hangisi doğru? Mikrofondan çıkan mı benim duyduğum mu?

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    aynısını banda oluyor takma :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

kulakların iç ve dış basınçlardan kaynaklı böyle bişey olsa gerek biyolojik olarak bilmiyorumda bende bi kayda giriyim felan dedim liseliyken heves ettim çıkan sesle değil kayda taraftar olarak bile almazlar lan :|

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

İlkokula giderken arkadaşta teyp vardı kasete kayıt yapan ilk orda duyuştum sesimi çok değişik gelmişti.

Kendi sesini daha kaydedip dinlememiş varsa öyle ortamlarda fllan benim sesim iyidir deyip şarkı filan söylemesin:) sonra rezil olur valla.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

evet ses dijital ortama girince mutasyona uğruyor resmen :) mikrofonunuz var ise deneyin bence bilgisayarda ama mikrofona bağırarak acayip sesler falan çıkarmayın adam akıllı şarkı söyleyin kusarsınız :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

ewet kendi sesimizi dışardan duyduğumuzda bize farklı geliyor çünkü biz konuşurken sesimizi kulağın iç kısmıyla yani etten kemikten geçerek duruyuyoruz. ama elektronik ortamdaki sesimizi direk dış kulaktan başlıyoruz duymaya, kendimizide kandırmayalım dışardan sesimizi duyunca bnim sesim normalde bole deil die :)

yani şole düşünün karşılıklı konuştumuz biriyle telefonlada konuştumuzda o kişinin aynı sesini duyarız. yani dışarda duyup bize irenç gelen bizim gerçek sesimiz.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

şarkıcılar napsın kanka :)

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:
    -----------------------------

şarkıcılar napsın kanka :)

-----------------------------

onlar pro ortamda yapıyor kaydı :)

Ayet var, ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi ne mutasyona uğraması ? sesiniz normalde öyle :D

En garanti yolu, arkadaşınızı konuşturun ve cep telefonuna kaydedin.Daha sonra cep telefonundan dinleyin sesi.Bkaın ne kadar fark var.

maalesef sesimiz sik gibi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Telefonda sesimi kız sesine benzeten çok oluyor benim de,asıl ben yanayım.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

o değilde yekta kopan'ın sesi  güzel :W

Edit ;

http://www.youtube.com/watch?v=Zyo7d_S7bkI 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 4523 Toplam Mesaj: 23