İnsanın Kendi Sesi Duyması Duyamaması V.S
-
bence o sundan kaynaklanıor kendı sesınızı dsıarı bır ortamdan duyunca farklı gelıor .. suna dıkakt ettınızmı hıc arkadasınızın sesını kaydedın dınleyın yıne aynı ses! pekı neden o zaman kendı sesınızı kayıttan dınleyınce farklı gelır??? bunun acıklaması vardır ama ben bılmıorum :)
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------o değilde yekta kopan'ın sesi güzel :W
Edit ;
http://www.youtube.com/watch?v=Zyo7d_S7bkI
-----------------------------süper ya sesin önemi buyuk karşı tarafta hele tanımadgınız biriyle telefonda konusurken..
bi arkdsim söylemisti .. bu iletisim merkezindeki kızlar varya telefonlara cvp verenler sesi etkileyici olanlari karizmatik bulup o kiişileri .. arayan numarayi kaydettiiklerini söylemisti oha dedim sadece ses bunu yaptiriryorsa.. :))
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
abi ne mutasyona uğraması ? sesiniz normalde öyle :D
En garanti yolu, arkadaşınızı konuşturun ve cep telefonuna kaydedin.Daha sonra cep telefonundan dinleyin sesi.Bkaın ne kadar fark var.
maalesef sesimiz sik gibi
-----------------------------:))) hoca kopardın beni ve de haklısın
-
bana pek farklı gelmedi
-
Hep kıskandım böyle güzel seslileri be:S.
-
Benim çok seksi bi ses tonum olduğunu söylüyorlardı hep , ben bildiğin domates satan adam sesi duyuyorum içerden . Israr ettiler , sınıfta bi kıza şiir okudum tuvalete koştu şaştım kaldım :|
-
Antikilller bunu yazdı:
evet ses dijital ortama girince mutasyona uğruyor resmen :) mikrofonunuz var ise deneyin bence bilgisayarda ama mikrofona bağırarak acayip sesler falan çıkarmayın adam akıllı şarkı söyleyin kusarsınız :)
-----------------------------veletken sesimi teybe kaydettiydim. sonra çalayım dedim. çaldım. O an böle bi ışık geldi...
şaka şaka kusmaya başladım :P
-
Matchup bunu yazdı:
Benim çok seksi bi ses tonum olduğunu söylüyorlardı hep , ben bildiğin domates satan adam sesi duyuyorum içerden . Israr ettiler , sınıfta bi kıza şiir okudum tuvalete koştu şaştım kaldım :|
-----------------------------adamsın adam
-
benimde oyle birader birde dilimiz kayiyor videolarda cok acayip cikiyor
-
sen bide arabeskrap yapan kankalarımızı kendılerını dınledıgınde ne yapıyorlar diye hayal etsene. ama hayal et :l