folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnsanın Muhakkak Tekrar Dirilecek Olması



İnsanın Muhakkak Tekrar Dirilecek Olması

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    arkadaşlar torbacılarınızın numaralarını alabilir miyim?


    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı

    arkadaşlar torbacılarınızın numaralarını alabilir miyim?

    Ben Almanyadan gelen Çayı kullanıyorum, dur bir bakayım markasına, MEVLANA SADE YAPRAK ÇAY.. Bu kafayı anca böyle yakalıyorum. :)


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2017
    Erkek
    Bedene can veren Ruh. Ruh çıktığında bedene elekrik de versen, suni tenefüs ile de denesen, can gelmez. Ruhumuz bizim gerçek kimliğimiz. Bilmek ile uygulayabilmek farklı şeyler. Biz güneşin nasıl oluştuğunu bilebiliriz ama yeni bir güneş yapamayız. Bilim her şeyi çözmez. Anlamamızı sağlar.

    Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moustafa
    Moustafa's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2016
    Erkek

    Bilimel olarak bu mümkün değil çünkü bir başka müridin de söylediği gibi biyolojik olarak tamamen çözünmüş oluyorsun öldükten hemen sonra. Bu çözünen parçaların tamamını o zamana kadar kullanmış olan tüm bitkileri, tüm hayvanları ve tüm bakterileri tek tek bulmak gerek, tüm bu canlılar da onları sindirecekler. O canlıların vücutlarından sindirilerek vücutlarına alınmış kısımları da tek tek bulmak gerek, enerjiye çevrilmiş kısımları (Kimyasal olarak parçalanmış bağları) tahmin ederek tekrar doğru şekilde bir araya getirebilmeli (doğru nükleik asitler ve hatta atomlar arasında doğru kimyasal bağları kurabilmeli). Bunun için uğraşacaklarını sanmam. Çünkü yine bir başka müridin söylediği gibi biz onlara göre basit canlı olacağız. Bizi niçin geri döndürmek istesinler ki, mantıklı pek sebebi yok sirk gibi hayvanat bahçesi gibi bir yere kapatmadıkları sürece.

    Özetle kendi düşüncem bu dünya ve tüm bu yaşam ya tamamen gerçek ve tek sefer yaşanacak ya da tüm bu yaşananlar bir simülasyondan ibaret ve bunu yöneten her kimse istediği zaman istediği şekilde yön verebilir, tekrar ettirebilir, tekrar bir simülasyona sokabilir, tamamen yeni bir simülasyona geçebiliriz... ikinci seçenek olmasını daha çok isterim şahsen. Tabi simülasyon yöneticisinin mutlu etmeyi amaçladığını dileyerek. 


    Mustafa
Toplam Hit: 1930 Toplam Mesaj: 15
uzay zaman evren sonsuz yaşam sonsuzluk