folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnsanlara Anlattığınız Komik Ve İlginç Olaylar

İnsanlara Anlattığınız Komik Ve İlginç Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek

selo-g bunu yazdı:
    -----------------------------

geçen bir arkadaş anlattı. bir laz fıkrası. laz hep diyormuş ki çevresine ben hastayım ben hastayım ben hastayım diyormuş. kimse dinlemiyorumuş kendisini. ben hastayım ben ölecem bana bakın felan. sonra demiş ben ölürsem böyle yazın mezar taşıma demiş. mezar taşına yazmışlar ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi. yani lazın mezar taşında böyle yazıyor ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi :)

http://www.youtube.com/embed/8144l37GS-c

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

ADSIZ bunu yazdı:

selo-g bunu yazdı:

geçen bir arkadaş anlattı. bir laz fıkrası. laz hep diyormuş ki çevresine ben hastayım ben hastayım ben hastayım diyormuş. kimse dinlemiyorumuş kendisini. ben hastayım ben ölecem bana bakın felan. sonra demiş ben ölürsem böyle yazın mezar taşıma demiş. mezar taşına yazmışlar ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi. yani lazın mezar taşında böyle yazıyor ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi :)

http://www.youtube.com/embed/8144l37GS-c

hadi canım adam mı anlatıyor fıkrayı vay bee...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

İstediğim gbi olmadı Hadi millet canlanın biraz :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ersn bunu yazdı:

İlkokulda tenefüs zili çaldığı gibi bilgisayar odasına koşardım. 10 dklık tenefüse bilgisayar için çıkmazdım , çok hevesim vardı : ) 2 öğrenciye 1 tane bilgisayar düşüyodu bizim kullandığımız bilgisayarın arkaplanını başka sınıfın öğrencileri değiştirmiş , ne yapsam düzeltemiyorum :D kimseciklerde yok herkes tenefüsde , yan bilgisayarı açtım baktım orda benim istediğim arka plan var ,  Bende akıllılık yapıcam ya monitörleri değiştim  :D sonrası hayal kırıklığı tabi 

hahahahahaha güldürdün hocam :D

Wingardium Leviosa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

Cosmic bunu yazdı:

NaZi_ bunu yazdı:

iyiki travestilere denk gelmemişiniz kafanız güzel çok güzel 18 yaş anısı yaşardınız :D

taksimde çok geliyor arkadaş :F

Beyler o da başka bir hikaye. :) Benden fazlası çıkmaz. Bu bile büyük bir paylaşım oldu :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı:

İlkokulda tenefüs zili çaldığı gibi bilgisayar odasına koşardım. 10 dklık tenefüse bilgisayar için çıkmazdım , çok hevesim vardı : ) 2 öğrenciye 1 tane bilgisayar düşüyodu bizim kullandığımız bilgisayarın arkaplanını başka sınıfın öğrencileri değiştirmiş , ne yapsam düzeltemiyorum :D kimseciklerde yok herkes tenefüsde , yan bilgisayarı açtım baktım orda benim istediğim arka plan var , Bende akıllılık yapıcam ya monitörleri değiştim :D sonrası hayal kırıklığı tabi

Otobüste yolculuk ediyorum, kahkaha atmamak için dudaklarımı ısırıyorum. Yalnızken bir daha okuyacam =d

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Komik şeyler yazan arkadaşlar varmış :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

insanlar genelde boş konuşur bu yüzden ben pek konuşmadan dinlemeyi yeğlerim. illede saçmalamak istiyorsam msn de hangi gruba denk gelirsem 40 50 dk kafa ütüler ortamı terk ederim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 3873 Toplam Mesaj: 29