İnsanlara Cektirdiginiz İşkençeler
-
ilk okula giderken tenefüs oldunda kızların kalem kutularına şu siyah böceklerden koyardık :) zuaha dersde kalem almak için kalem kutusunu açarken bağırmaları manyak oluordu.
bi keresindede arkadaşın abisinin atari salonu vardı ipnenin birini jeton çalarken enseledik fena dövmüşdük elamanı :) -
ben okulda orta okulda yanımdaki çocuk tahtaya felan kalkıyodu otururken altına elimle kalemi dik olarak tutuyordum ve çocuk çook büyü kbir bağırışla kalkıyodu:DDDd hala gülüyom a.q. aklıma geldikçe tabi her seferinde hocadan dayak yiyodum ama herseferindede kalemi koyuyodum aklıma geldikçe koyuyodum:DDDDDDDD
-
dedemlerin suyunu 6 saat kesmiştim :)
-
çocuk tahtaya kalkardı sonra gelip tam sıraya oturacakken sivri burunlu ayakkabımı sıranın arkasından çıkarırdım ve çocuk müthiş bi acıyla fırlardı :DDD
-
pek işkence sayılmaz ama fırlamalıkta denilebilir:)
ortaokulda pantolonumun sol cebini hep yırtardım.sonra ellerimi tuvalette yıkar sınıfa gelirdim.sınıfın onde gelen kaşarlarına''cebimde mendil var elim ıslak bana werirmisin''derdim.benim dalgayı delikten cıkarırdım tabiiki.hooop kızların eli benim dalgada nasıl sok olurlardı warya.. -
teneffüs bitiş zili çalardı biz fırlama arkadaşlarla kapıda beklerdik sınıftan birisi içeri girdiği an adama 10-15 kişi giredik herif falafoş olurdu :DD
-
Varlığım...
-
Safın tekinin domain'ini hackledim. sonra bi de baktım lamer sitelerinde nasıl kurtaracağını soruyo.
Ben de girdim al şu programı kullan dedim. Tamam yüklüyorum dedi. Programı ben yazdıydım. Format atan bat dosyalarından yazıyodu. Sonra kadına bi daha rastlamadım nette aynı adla :D
-
Biz orta 2 de iken taso cılgınlıgı baslamıstı...O sıralar bahçede taso oynayan küçük siniflari doverek tasolarını çalardim...
-
lise hazırlıktayken bir kız vardı yapmadıım kalmamıştı
sırtında çantayla merdivenden inerken itmekle başlamış kafasına kalem fırlatmakla dwm etmiştim.
en sonunda bizim okulun bahçesinden yarım metre boylarında bi yaprak koparıp kızın çantasına tıkmıştım.:S
bu arada başlık "Çektirdiginiz işkenceler" olmamalı mıydı?
Toplam Hit: 11439 Toplam Mesaj: 42