İnsanlara Cektirdiginiz İşkençeler
-
fabrikada her elemana iş yaptırma yetkisine sahibim.hatunlar çalışıyor fabrikayı komple bi yıkatıyorum gidiyorum çay içiyorum geliyorum nasıl iş yapıyorsunuz elinizden kör eşşek yem yemez die bağırıp tekrardan yıkatıyorum :D amk ya 4000 metre kare :D
-
Sünnetçinin dediğidur:
-2 dişi de kırıldı öndeki
vaşşşş, yzk lan -
5. sınıftaydım sınıf baskanıydım bizim sınıftan bir kız 5 sınıfa gelmedi bıraktı ama evi okula cok yakındı kıza kıl olurdum annesi bakkala gönderiri kız sınıfa geliyo çene yapıyo 1 gün 2. gün 3. gün derken gittikçe uyuz olmaya basladım 1 gün yanına gittim içeri zil çalmıstı cık dedim cıkmadı bende sacında tuttum direk dısarı attım bi daha gelmedi .... şiddet genellikle işe yarar
-
8. sınıftayız artık son senenin sonları (bu arada okul haytım sınıf baskanlıgıyla gecti ) artık okul bitibitecek neyse bir gün sıradaydık arkadaşlarla müdür beni ve sınıfımdan bir kaç kişi cagırdı yanına gititi andımızı okuyacaktık bir yıgın insan var orda insanın gururu inciliyo azarlanınca yanıma geldi ne bu saclar dedi kolumu tuttu bende cek elini dedim herkeste ordaydı müdür yardımcıları ögretmenler felan.adam köpürdü patlıyacaktı arkadaşlarımı gönderdi sıraya bana bekle dedi andımızı okuduk gel dedi benle giiti o dasına kapattı o dayı yermisin yemezmisin bir güzel dövdü ondan sonra adamla samimi olduk .....şiddet her zaman işe yarar
-
öğretmenler tualetine gizlice girip zıçıp zıçıp su dökmezdim :)))))
-
küçükken mahalle arkadaşlarıyla mahallede bi çocuğa kıl olurduk 2 evin bahçesi yan yana arada darabalar var biz toplaşır çocuğu taşlardık küçük taşlarla.. bana yetmedi yerdeki kocaman tuğlayı aldım çocuğa fırlattım çocuğun kafası kanamış filan bi tırstım dedim ben yapmadım ben gidiom beni görmediniz .. meerse arkadaşlar büyük bi ispitciymiş beni ispiyonlamışlar çocuğun annesi mahallede beni kovaladı beni kovalarken onada araba çarptı :D .. ama sonradan sıyrıldık işin içinden haftalarca dışarı çıkmamıştım :D
-
orta okuldayken çocukların kafalarını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmaya çalışırdım birde mahallede boncuklu silahla savaş yapardık ben tek onlar dokuz kişidi salakların attığı mermi benim ayak ucuma düşüyo bişey olmuyodu çünkü ben kendi silahımı geliştirmiştim büyük pompa ve yay takmıştım uzaktan bir koyudum ah uh diye bahırıyolardı :D:D:D
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
küçükken mahalle arkadaşlarıyla mahallede bi çocuğa kıl olurduk 2 evin bahçesi yan yana arada darabalar var biz toplaşır çocuğu taşlardık küçük taşlarla.. bana yetmedi yerdeki kocaman tuğlayı aldım çocuğa fırlattım çocuğun kafası kanamış filan bi tırstım dedim ben yapmadım ben gidiom beni görmediniz .. meerse arkadaşlar büyük bi ispitciymiş beni ispiyonlamışlar çocuğun annesi mahallede beni kovaladı beni kovalarken onada araba çarptı :D .. ama sonradan sıyrıldık işin içinden haftalarca dışarı çıkmamıştım :D
-----------------------------:D:D nıhahahaaa. boşaldım aq :D
-
bende gecen sene elime japon yapıstırıcısı sürüp 5 dk elimi kapalı tutmustum sonra acamadımm:))
-
bisim mahallede keko amca dedikleri bi hıyar vardı mardinlimiymiş neymiş ag nese ben o zaman 2 gidiom ve yl 94 her yerde operasyon ve şehit haberiii geliodu o günlerden birinde bisim mahelledeki cingenlerle kawga olmuştu bu itde cingenlerin tarafında yer almıştı bizde 2 ay boyunca apartman kapısndan içeri girip kapısına zıçıoduk:)))
vanlı bi memurun arabasına ÇARŞI yazmıştım salak ÇARŞInın ne olduunu bilmeyip esnafı suçlamıştıda g..t olmuştıu:)))