İnsanlara Özür Dilemek Neden Zor Gelir ?
-
Bugün birkaç şey oldu vs. Açıkcası bi arkadaşıma yanlış şeyler söyledim neyse sonuç olarak hatamı anlamam geç olmadı ve özür diledim kendisinden...
Sağolsun özürümü kabul etti ama şöyle birşey söyledi ki şaşırdım aslında...
Söylediği şuydu;"ÖZÜR DİLEMEYİ NEREDEN ÖĞRENDİN?"
Sonra duramayıp birkaç kişiye danışdım...Özür dilemek zormu? dedim ve kimisi hiç özür dilemediğini ve dilemeyeceğini de söyledi..
--------------------------------------------------------------------
Hatalı olmasına rağmen özür dilemeyen insanlar var...Kimi zaman sevgilisini kaybediyor,Kimi zaman arkadaşını,Kimi zaman ailesini...
Sizce neden zor özür dilemek? Neden özür dilemek küçüklük olarak görülüyor?
-
özür dileyince sanki "altta" kaldıgını sanıyor olabilir...
haksızsam özür dilerim...degilsem asla :)
çünkü "Özür dilemek bir erdemdir" bence...
-
insanoğlu yanlış yaptıqını kabul etmek istemez hele birde o yanlışı kendiside tastiklercesine yok efenim ben yanlış yaptım salağın tekiyim senden özür diliyorum yaptıqım ahmaklık içindermiş gibi oluyor olabilir. bende buradan özür dilemeyenleri şiddetle kınarim erdeme davet ediyorum :)
-
aslında hatayı anlamak yada karsı taraf hatalı olsa bıle bır sans tanımak insanlığın gereğidir..Ama öyle bir dünyada yaşıyoruz ki yaptığımız her işte duyarsız davranıyoruz.Sadece "özür dilemek"le kalsa kim en son otobüslerde birine yer verdi,kim o an yardıma ihtiyacı olan birine yardm etti,ya da en basiti tbt de bile kaç kişi kan bağışı yapıyor.Lösev e üye............Bak aslında konu açılmamışsa bunlada ilgili konu açmak lazım
-
Hata yapmak ne kadar doğalsa , özür dilemekte o kadar doğaldır.
Danışıp sorduğun kişiler eminim erkektir. Erkeklerin doğasından kaynaklanıyor sanırım.
Ayrıca haklıysam özür dilemem diye de bişe yok :)
-
gurur dan olsa gerek, gerektiğinde neden özür dilenmesiki ?
-
hatalıysam dilerim hatasızsan z*kerim.
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Valla gecenin bu saatinde gülmekten yerlere yapıştıran yorum..Duvar yazısı gibi on numara slogan, tam imzalık
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------caves bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Valla gecenin bu saatinde gülmekten yerlere yapıştıran yorum..Duvar yazısı gibi on numara slogan, tam imzalık
-------------------------------saol Canım Benim imza olarak kullanabilirsin izin Var bnden sana..
-
Gurur O Gurur.
İpek eLbiseLeri İçinde Gezer
aLtın Tastan Su İçer
Diyar Diyar Kendine En GüzeLi Seçer.
İnsan Gururunu KöreLtebiLdiğinde İse
Hayat Onu Daha İyi Bakış AçıLarına İter ...
-
İnsan gururundan değil g0tünün kalkmış olmasından özür dilemez