İnsanlara Özür Dilemek Neden Zor Gelir ?
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------İnsan gururundan değil g0tünün kalkmış olmasından özür dilemez
-----------------------------
Bi nevi doğru söylüyorsun...Haksız olduğunda Özür dilemeyen insan gerçekleri göremeyecek kadar salakdır...
Salaksa beyin yoktur...O zaman götü kalkmış insanlarda beyin aramak cahillikdir :)
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------İnsan gururundan değil g0tünün kalkmış olmasından özür dilemez
-----------------------------Ahanda en güzel acıklama sanırım bu insanoğlu coğunun bi tarafı kalkıktır ve yetişme biiçimden de özür dilemezler sanki özür dileyince yha ben nie diliorum o dilesin barısrım gibi salak salak cümleler kurar özür dilemekde bi büyüklüktür .ama en önemlisi o duruma gelmeden bazı seylerin fark edilmesidir (kendimi yazar gibi hissetim ):D:D
-
hoca şöle bişide var artık bu 'özür diliyorum' olayı çok basite inmiş durumda yani okulda kafasına silgi atıo özür dile barışalım yada ne bilim sevgilisi bi aptallık yapıo
arkasından özür dilerim dio olay kapanıo hal böle olunca ben özür dilemekten tiksiniom yani hayatta özür dilemem demem dilemişimdir de ama nadir olarak çünkü her
b*k için özür dilenmez
umarım anlatabilmişimdir düşüncelerimi yoksa özür dilerim :):)