İnsanlardan Soğumak ?
-
Son zamanlarda yaptiklarıma bakıyorumda artık hiç bir şeyden eskisi kadar zewk alamıyorum alışkanlıklarım sınırlandı son 5 6 aydır tahribatdan başka hiç bir yere takılmıyorum ara sıra kpss çalışmak dışında
milletin söylediği yalanlar daha çok aklımda kaliyor gün geçtikçe herkezin bana yaptikları yanlışları hatirliyorum kin ve küskünlük başlıyor ne işime adam gibi bakabiliyorum ki 12 gün içinde işden ayrilcam ne de hayatımı adam gibi yolluna sokabiliyorum intihar etmek gibi bi düşüncem yok daha önce başaramadm cünkü daha öncesinde cok daha zor durumdaydm o durumdan kurtuldum ben neymişim neleri atlatabiliyomuşum dedim ama atlamadım sanırım
Yapilan yanlışlar hala aklımda çıkartamıyorm ve bi an sadece bi an için olsun suratlarına haykırmak istiyorum çevremdeki insaların ya yanlışları gözüme çok batıyor yada bende bi sorun var güvendigim ve güvenecegim hiç kimse kalmadı sildim hayatımdan çoğu kişiyi sanırım tek kaldm eskiden yalanda yanlışda olsa bi çok arkadaşm vardi şimdi ne aradigim ne ariycam kimsem yok daha öncesinde bu durumdan kurtulmuştm ama bi çok şey yaşadıkdan sonra şimdi nasil çıkıcam bu durum içinden onu bilmiyorum?
bi kaç satırla anlatmaya çalıştm durumumu bunları niye yazdım nasil bi cewap alicam bilmiyorum ama bildigim bi tek şey var oda insanın kendinden başka dostu yok.
-
Bilirim kardeşim bilirim evine getirip ailenle bile tanıştırdığın dostum kardeşim bacım dediğin insanlardan hainlik yapması kadar koyan bişey yoktur...
-
hocam durumunu iyi anlıyorum..şu an bende senin durumundayım..Benm bir dostum vardı..ondanda uzkalştım okul nedeniyle..Kız ardakşım vardı..4 gündür oda yok..
Ve ben bugun farkettim 3 gündür dışarı çıkmadığımı..ve ilk yemeğimi bu sabah yedim..Yemek yemeyi bile unutuyorum..
Ama diyeceiğim tek birşey var..Yanlızlıkda tadına doyulmyan birşeydir..
Hani insanın o kadar derdi varken..kendi içinde çareler üretmesi..
Defolun gidinlan kimseye ihtiyacım yok diyip kendi başımın çaresine bakabilmem bana mutluluk veriyor..şu ailemden ve arkdaşlarımdan uzak kaldığım şehirde..
durumuz biraz farklı ama ulaştığımız sonuç aynı..Yalnızlık..Bu aslında iyiye işaret olrak düşün..Kurtulmussun ve özgürsün..
Hayatını düzene kurma konusuna gelince..Neyin Ne olcağı hiç belli değildir..Bu zmana kadar hiç birşey yapmmış olman..Ama sadece dün biriyle tanışman bile belki hayatının en mutlu senelerini geçirmene kapıyı açıcak olan kişi bile olabilir..(iş yönünden aşk yönünden her yönden) -
Hayatın tadını çıkarmak gerekli.. Ben benliğimin son bulacağı ana dek bu felsefeyle yaşamaya kendimi adadım.. Arkadaş bildiklerim sırtımdan vurdu, yapmaz dediklerim en kötüsünü yaptı senin gibi intiharı denedim ama olmadı.. Şimdi günü birlik yaşıyorum. Benliğim kaybolmadan önce, benden sonrakilere daha güzel şeyler bırakmak amacıyla..
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------
Hayatın tadını çıkarmak gerekli.. Ben benliğimin son bulacağı ana dek bu felsefeyle yaşamaya kendimi adadım.. Arkadaş bildiklerim sırtımdan vurdu, yapmaz dediklerim en kötüsünü yaptı senin gibi intiharı denedim ama olmadı.. Şimdi günü birlik yaşıyorum. Benliğim kaybolmadan önce, benden sonrakilere daha güzel şeyler bırakmak amacıyla..
-----------------------------Bunu bende denedim ama 3 yil sonra yine aynı durumdayım 3 yil daha ömrümü boşa harcamişim
yaşım o kadar yok belki yollun başındasın diyenler olucak ama suratlarına her baktigimda bana yaptiği yanlışlar geliyor aklıma insanların eskisi gibi sahteden de olsa gülmeyi denedim ama bi kez daha bu duruma düşünce... sanırım artık kaldıramıycam.
-
Kimsenin düşüncesi kimseyle aynı olmaz hocam. Şuan buraya satırlar dolusu yorum ve tavsiye yapabilirm ancak hayat senin hayatın yorumlarla kafan iyice karışıp psikopata da bağlayabilirsin, içini ferahlatıp moralini de düzeltebilirsin ancak ne olacağı bilinmez o nedenle bu duruma düşen sensin bu durumdan çıkması gereken de sensin bu durumu avantaj haline getirecek de sensin. Kendine güzel boş bir hafta sonu ayır eline kağıt kalem al + ve - leri yaz - lere çare üret + larla kafanı rahatlat işine yaramayan insanları da sil at herşeyiyle iyi gelecektir.
-
Biz buna "büyümek" diyoruz kısaca..
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------
Biz buna "büyümek" diyoruz kısaca..
-----------------------------çok doğru :)
-
guzel
-
Senin büyümek dedigin en yakın arkadaşından ailenden kazik yemenmi zor durumda telefonu eline aldiginda ariycak kimse bulamamanmı hastanedeyken aileni arandiklarında telefonlarını kapatmalarımı büyümek buysa ben büyüyorum galiba ?
Herkezin yaşam tarzı farklıdır bu söylediklerimi gerçekten bi kismini yaşamiş insanlar anlar.
-
hacı inan şu son 1 aydır çoğu şeyden uzaklaşmış soyutlaşmış durumdayım ..
bunun sebebi ise hayatta en çok sevdiğim varlığın beni iplememesi..(kız kardeşim gibi biri)
koyuyor hacı hakikaten unutulmak..
unutulduğumu bile bile yanına sokulmaya çalıştım ama .. 7 dağın yabancısı gelmiş sanki uzaktan selam sabah ..
bu bana ne koydu hocaaa.. :| uyku düzenim bozuldu allahıma içtiğim sigara sayısı ara ara dertler coğaldıkça 2' ye cıktı.
hadi öss dedik rahat bıraktık kafası bizde kalmasın diye .. öyle bir bırakmışım ki tamamen uçup gitti resmen..
bana bu vefasızlığı yüzünden insanlara karşı soğudum ..
onun gibi gönlümde büyük yerinin olduğunu bile bile nasıl bir unutkanlıktır nasıl bir insafsızlıktır yaptığı hala kendime gelebilmiş değilim..
yazar durur mesaj atar karalar ha bire benim olduğum yeri .. Ama nafile beni toprağımdan söküp attı bile ..
çok duygusal yaklaşıyorum ki öyle anlıyorsunuz.. evet büyük duygusal bağ olduğundan bu kadar çok dert yanıyorum..
inanın insan içime çıkasım gelmiyor yeni tipleri görüp onlarda 3 günde satacagından korkuyorum..
ve artık neye karar verdim hoca biliyormusun..
düşenede bir tekme ben sallayacağım bundan kesin emin olun..
(karamsarlığında bu kadarı demeyin hakikaten hocalar içim içimi yedi !)