folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını

İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Abi komplo teorileri okuması düşünmesi güzel de , ''büyük resimciler'' çok uzatınca işi insan iyice bayılıyor da.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

...

"Bulunan aşı virüse karşı etkili değildir.Sadece semptomları engeller.'' Şu anlam çıkıyor ; aşı olsanız dahi,virüse yakalanıp,başkalarına bulaştırabilirsiniz 

bu daha da komik. hangi aşı virüsü engelliyor ki?kızamık,kabakulakta bir virüs aşısını olursan hafif geçirirsin. yaşlıyken geçirirsen çok tehlikeli. o zaman corona ile aynı mantık?, yaşlıları öldürmeye çalışıyorlar, dünya nüfusunu azaltmak vs.

artık ekonomilerin amacı dünya nüfusunu azaltmak değil daha fazla mal satmak.

bunun adımları 1970lerde atıldı. eskitme politikası ve Yenisi satma. corona ile beraber bütün dünya ekonomileri küçülmeye gitti. bunun hiçbir şirkete faydası olmadı.

...

Bütün aşılar virüsü engeller.Gözünü seveyim aç bi bak aşı nedir diye.Aşı dediğin ; virüs ile savaşacak Antikor'ların üretilmesini sağlar.Vücuda o virüs girince bu Antikorlar,Virüs ile savaşıp yok eder.Corona için, Aşı'nın neden faydası yok peki ? Çünkü kendini Glikoz'la kaplayıp, Antikor'lardan saklanabiliyor.Bu arada Timus hücrelerini yok edebiliyor ve vücudun bağışıklık sistemi devre dışı kalabiliyor.Kaba tabirle vücudunu baştan aşağı aşı ile doldursan,bu virüs yine yapacağını yapıyor.Yani ; Corona Aşısı ile diğer Aşılar bu yüzden birbirinden farklı.

...

...

ilginç bir nokta da; Aşı'daki antikor'lara , vücut  Çoğunlukla neden tepki göstermiyor, neticede bunlar da Yabancı Protein değil mi? yani Bağışıklık sistemi'miz; hoop kardeşim kimsin sen deyip, ateşi yükseltmiyor. 

Aşı'dan rahatsız olanların sayısı oldukça az.

Virüs'ün Glikoz'la kaplanması olayı ilginç'miş, bununla ilgili bir yazı-paragraf var mı?

(Foto da ilginç'miş.   -. ^,) 

RitmFarbRacourci tarafından 26/Kas/20 22:33 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    obie bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

ilginç bir nokta da; Aşı'daki antikor'lara , vücut  Çoğunlukla neden tepki göstermiyor, neticede bunlar da Yabancı Protein değil mi? yani Bağışıklık sistemi'miz; hoop kardeşim kimsin sen deyip, ateşi yükseltmiyor. 

Virüs'ün Glikoz'la kaplanması olayı ilginç'miş, bununla ilgili bir yazı-paragraf var mı?

Virüsün öldürme şekli o zaten reis.Virüs tüm vücuda yayılıncaya kadar kendini gizliyor.Ortaya çıkınca da bağışıklık sisteminin ani tepkisi sonucu fazla antikor üretiliyor.Bu sefer bizi koruması gereken bağışıklık sistemi virüs ile birlikte bizim hücreleri de öldürüyor.Virüsten ölenler bu şekilde ölüyor.Alakalı şu habere bakabilirsin ;

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8199729/Scientists-Covid-19-tricks-way-human-body.html

İkinci paragrafta biorxiv makalesinin linki var.(Bu arada ''glikoz'' yazmışım.''glikan'' olacak o.Kusura bakmayın.)

Şimdi bilen biri anlatsın.Aşı ile verilen virüse karşı üretilen antikorlar ne iş yapacak ? Zira saldıracağı bir virüs göremeyecekler.O zaman bu aşının,test sonucu pozitif olan kişilere yapılması gerekmiyor mu,kuduz aşısı gibi ? Gerçi haberde 'glikan korumayı kaldırmayı hedefleyen aşı' deniliyor.Ancak ne pfizer ne de moderna açıklamasında bu yok.Ne aşısı bu ?

obie tarafından 26/Kas/20 23:22 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    obie bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

Virüsün öldürme şekli o zaten reis.Virüs, tüm vücuda yayılıncaya kadar, kendini gizliyor.Ortaya çıkınca da, bağışıklık sisteminin ani tepkisi sonucu, fazla antikor üretiliyor.

Bu sefer bizi koruması gereken bağışıklık sistemi, virüs ile birlikte Bizim Hücreleri de öldürüyor.Virüsten ölenler bu şekilde ölüyor.Alakalı şu habere bakabilirsin ;

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8199729/Scientists-Covid-19-tricks-way-human-body.html

İkinci paragrafta biorxiv makalesinin linki var.(Bu arada ''glikoz'' yazmışım.''glikan'' olacak o.Kusura bakmayın.)

Şimdi bilen biri anlatsın.Aşı ile verilen virüse karşı üretilen antikorlar ne iş yapacak ? Zira saldıracağı bir virüs göremeyecekler.O zaman bu aşının,test sonucu pozitif olan kişilere yapılması gerekmiyor mu,kuduz aşısı gibi ? Gerçi haberde 'glikan korumayı kaldırmayı hedefleyen aşı' deniliyor.Ancak ne pfizer ne de moderna açıklamasında bu yok.Ne aşısı bu ?

ama ben orada, farklı birşey yazmıştım; Bizim vücudumuzdaki Doğal antikor'lar, aşı içerisindeki Yapay antikor'lara neden saldırmıyor, gibi. neticede, Aşı içerisindeki Yapay Antikor'lar da Yabancı bir Protein. (diğer bir ifadeyle, bağışık'lığımız,  Hücrelere(?) değil de Kimyasal'lara niye saldırmıyor, yada saldırıyor mu?)

gerçi sen, Timus Bağışıklık Hücrelerini de bu virüs'ün yok ettiğini yazmıştın, bir yerde ama,.

~@~

vay arkadaş, bu Yabancı basın da Yerli basın gibi Reklâm'a boğmuş haberi. DailyMail'i okurken verilen Ara reklamlardan, ve hep aynı şeyleri(cümleleri) okumaktan, havâle geçirecektim. (@@,) ^^D`)

Korona'yla ilgili haberleri Yerli basın'dan izlediğim kadarıyla, bizdeki vakâ'ların çoğunluğunda Ölüm Nedeni; akciğerler olarak algılıyordum. 

bunun da nedeni olarak, isimlerini hatırlamadığım, ama çoğunluğu Enfeksiyon Hastalıkları prof'larının söylediği şekliyle;Akciğerlerin inflamasyon'uyla alveol'lerin oluşturduğu Ödem, yada Alveoller ile Damarlar arasında geçirgenliğin artması sonucu alveol'lerin Su almasından dolayı Oksijen geçiriminin azalması gibi, cümleler kurmuşlardı. 

ÇokluOrganYetmezliği vesair pek söylememişlerdi.

birara, TV'de, bu virüs'ün yüzeyindeki Çubuk'ların(GlycoProtein) görüntülerini Bilgisayar ekranında İnceliyorlardı, demek bu yüzden Epitom filan derken, belirleyici kısım burası(yada buralar) sanırım.

Şu Biorxiv'in Makale'sinin abstract'ını(özetini) okurken rahatladım, (alüminyum).

2. paragraftan bir'şey anlamadım, ama 3. veya son paragraf'da şunu diyor; virüs yüzeyindeki (senin ifadendeki)glikan'ı, (örneğimizde)insan(host) hücre'lerindeki Glikan'dan ayırt edebilmişler, gibi.

Biorxiv makale Özeti;

Vaccine development is focused on the principal target of the humoral(? ^^D`) immune response, the spike (S) glyco`protein , that mediates cell entry and membrane fusion(?). SARS-CoV-2 S gene encodes 22 N-linked glycan sequons(?) per protomer(?), which likely play a role in İmmune evasion and occluding(?) immunogenic protein epitope's(?).

Here, using a site(?)-specific mass spectrometric approach, we reveal the glycan structures on a recombinant SARS-CoV-2 'S immunogen(?). This analysis enables mapping of the glycan-processing(?) states across the trimeric(?) viral spike.

We show how SARS-CoV-2 'S glycans differ from typical Host glycan processing, which may have implications in viral pathobiology and vaccine design.

~@~

bu humoral, nedir yahû ^^` (şaka gibi. ^^D` sıvı'ymış)

RitmFarbRacourci tarafından 28/Kas/20 02:16 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Adam haklı beyler. Filmi bile yapılmış bunun. Hem de bizimkiler tarafından. :)

https://youtu.be/E_wQFhMocR8 

Filmdeki sen misin

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

@RitmFarbRacourci

''Ama ben orada, farklı birşey yazmıştım; Bizim vücudumuzdaki Doğal antikor'lar, aşı içerisindeki Yapay antikor'lara neden saldırmıyor, gibi. neticede, Aşı içerisindeki Yapay Antikor'lar da yabancı bir Protein. (diğer bir ifadeyle, bağışık'lığımız hücrelere değil de Kimyasal'lara niye saldırmıyor, yada saldırıyor mu?)''

Tamam,şimdi anladım.Evet,aşının içerisindeki prteinlere de saldırıyor.Bunu yaparken çoğalıyorlar.Asıl corana vücuda girince,savunma hazır olduğu için,yokediliyor.Aşı olmayan kişide,virüs yayılıp son aşamada T hücrelerini yok ediyor.Hatta,Hollanda olması lazım,otopsilerde neredeyse T hücrelerinin bittiği gözlemlenmiş.

''Korona'yla ilgili haberleri Yerli basın'dan izlediğim kadarıyla, bizdeki vakâ'ların çoğunluğunda Ölüm Nedeni; akciğerler olarak algılıyordum.

bunun da nedeni olarak, isimlerini hatırlamadığım, ama çoğunluğu Enfeksiyon Hastalıkları prof'larının söylediği şekliyle;Akciğerlerin inflamasyon'uyla alveol'lerin oluşturduğu Ödem, yada Alveoller

ile Damarlar arasında geçirgenliğin artması sonucu alveol'lerin Su almasından dolayı Oksijen geçiriminin azalması gibi, cümleler kurmuşlardı.

Çoklu Organ Yetmezliği vesair pek söylememişlerdi.''

Evet,çoğu ölüm akciğer kaynaklı.Çoklu organ yetmezliği;kişi akciğer hasarından ölmezse meydana geliyor.Sırası ile diğer organlar gidiyor.Alakalı şöyle güzel bir video buldum ;

https://www.youtube.com/watch?v=ZeH0y9c2wQU

@asi_mali

Ben de o kuş gribine bakıyordum.h5n8 deniliyor bazı yerde.İlginçtir ; h5n8 bugüne kadar insanlara hiç bulaşmadı.Kuş gribinin bu türü uzun zamandır takip ediliyor ve bildirilmesi zorunlu.Anında önlem alındığından olsa gerek,insanlara bulaşmadı,o yüzden etkisi hakkında veri yok.Ancak kuşlarda oldukça bulaşıcı ve 1/3 ölüm oranı var.''Her sene zaten kuş gribi salgını oluyor.'' gibi bilinçalınızda düşünce olabilir.Aslında en son 2009 salgın olmuştu,ancak o h1n1 idi.O ve önceki salgınlar da h1n1 idi.Ve ölüm oranı günümüz coronasından 10 kat daha azdı.Yani haberlerde 'korkutan salgın' denmesinin nedeni h5n8 olmasından ötürü.İnsanlara geçerse ne olacağı hiç bilinmiyor.Takip etmekte fayda var.Bizonların olayını anlamadım yanlız.Yarın öbürgün belli olur.

Ana konuyu gelirsek ; 9 ay önce virüse yakalananların dişlerinin döküldüğü haberleri ve tweetleri var.Henüz virüsle bağdaştırılmamış olsa da bu haberler artmaya başladı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı

@RitmFarbRacourci

''Ama ben orada, farklı birşey yazmıştım; Bizim vücudumuzdaki Doğal antikor'lar, aşı içerisindeki Yapay antikor'lara neden saldırmıyor, gibi. neticede, Aşı içerisindeki Yapay Antikor'lar da yabancı bir Protein. (diğer bir ifadeyle, bağışık'lığımız hücrelere değil de Kimyasal'lara niye saldırmıyor, yada saldırıyor mu?)''

Tamam,şimdi anladım.Evet,aşının içerisindeki prteinlere de saldırıyor.Bunu yaparken çoğalıyorlar.Asıl corana vücuda girince,savunma hazır olduğu için,yokediliyor.Aşı olmayan kişide,virüs yayılıp son aşamada T hücrelerini yok ediyor.Hatta,Hollanda olması lazım,otopsilerde neredeyse T hücrelerinin bittiği gözlemlenmiş.

''Korona'yla ilgili haberleri Yerli basın'dan izlediğim kadarıyla, bizdeki vakâ'ların çoğunluğunda Ölüm Nedeni; akciğerler olarak algılıyordum.

bunun da nedeni olarak, isimlerini hatırlamadığım, ama çoğunluğu Enfeksiyon Hastalıkları prof'larının söylediği şekliyle;Akciğerlerin inflamasyon'uyla alveol'lerin oluşturduğu Ödem, yada Alveoller

ile Damarlar arasında geçirgenliğin artması sonucu alveol'lerin Su almasından dolayı Oksijen geçiriminin azalması gibi, cümleler kurmuşlardı.

Çoklu Organ Yetmezliği vesair pek söylememişlerdi.''

Evet,çoğu ölüm akciğer kaynaklı.Çoklu organ yetmezliği;kişi akciğer hasarından ölmezse meydana geliyor.Sırası ile diğer organlar gidiyor.Alakalı şöyle güzel bir video buldum ;

https://www.youtube.com/watch?v=ZeH0y9c2wQU

@asi_mali

Ben de o kuş gribine bakıyordum.h5n8 deniliyor bazı yerde.İlginçtir ; h5n8 bugüne kadar insanlara hiç bulaşmadı.Kuş gribinin bu türü uzun zamandır takip ediliyor ve bildirilmesi zorunlu.Anında önlem alındığından olsa gerek,insanlara bulaşmadı,o yüzden etkisi hakkında veri yok.Ancak kuşlarda oldukça bulaşıcı ve 1/3 ölüm oranı var.''Her sene zaten kuş gribi salgını oluyor.'' gibi bilinçalınızda düşünce olabilir.Aslında en son 2009 salgın olmuştu,ancak o h1n1 idi.O ve önceki salgınlar da h1n1 idi.Ve ölüm oranı günümüz coronasından 10 kat daha azdı.Yani haberlerde 'korkutan salgın' denmesinin nedeni h5n8 olmasından ötürü.İnsanlara geçerse ne olacağı hiç bilinmiyor.Takip etmekte fayda var.Bizonların olayını anlamadım yanlız.Yarın öbürgün belli olur.

Ana konuyu gelirsek ; 9 ay önce virüse yakalananların dişlerinin döküldüğü haberleri ve tweetleri var.Henüz virüsle bağdaştırılmamış olsa da bu haberler artmaya başladı.

Bizon değil vizon. Kürkü için besleyip öldürdükleri gelincik türevi bir hayvan. Herhalde o virusunde insana geçme durumu var diye kuş gribinde olduğu gibi hayvanlari imha etmişler. Gömdükten sonrada hayvanlarin içinde oluşan gazdan dolayi , bunlar toprak altinda patlaya patlaya yuzeye çikmişlar.

Buyuk ihtimalle çok derin gömmediler. Orospu çocugu medyada insanlari korkutmak adina Zombi Vizon Tehlikesi diye manşetler atarak haberleştirmişler.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    karabuyucu bunu yazdı

Adam haklı beyler. Filmi bile yapılmış bunun. Hem de bizimkiler tarafından. :)

https://youtu.be/E_wQFhMocR8 

Filmdeki sen misin

Yok hocam ben değilim. :)

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
Toplam Hit: 44768 Toplam Mesaj: 145
sars mers lyssavirus sars-cov-2 mehmet karahanlı covid19 zombi kuduz rabies