İnsansız Dünya Nasıl Olurdu ?
-
güzel bir anlatım olmuş bazı kıtlar anlayamamış sende iyi anlatammışsın konusu insanlar birden dünyadan yok olsaydı olsaydı daha iyi olurdu.
ama anlamadığım niye 2 gün sonra tünelleri felan su basıyo su kullanımı olmaz ki insanlar olmayınca olsa bile mekanizma hazır -
cok güzel fotoğraflar güzel anlatmış teşekkürler..
-
kötü olurdu...
dünya insansız olsaydı heç bi sikime yaramazdı ilklimler normale dönmez iyice altüst olurdu
insan dünyada olmasaydıda baska yerde olsaydı inanın dünyadan baska kimse bizim kahrımızı çekmez
dünya ile insan emekli adamın berberi gibi
et tırnaktan ayrılmaz. -
2 gün sonra insanların dünyadan birden bire kaybolması ile newyork şehrinin altındaki tünelleri ve metroyu su basacak anlamadıgım nokta nie insanlar olmasa su basıyor?
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
2 gün sonra insanların dünyadan birden bire kaybolması ile newyork şehrinin altındaki tünelleri ve metroyu su basacak anlamadıgım nokta nie insanlar olmasa su basıyor?
-----------------------------
bende anlamadım valla acaba kapaklar varda onları insanlarmı kapatıyor belirli saatlerde?öyleyse bile belki insanlar o kapak kapalıyken yok olacaklar birden bire :))
şimdiden önlem alsınlar bence o metroya su tahliye boruları yapsınlar .
ha bide o abd nin meşhur özgürlük anıtını sağlam bir iple bağlasınlar,ALLAH muhafaza akdenize kadar gelebilirmiş özgürlük anıtı .getirdikleri özgürlük özgürlükmüş gibi bide özgürlük anıtları çıkmasın karşımıza :)
-
2.gün elektrik kesintisinin ardından Manhattan'daki gelişmiş metro ağının sular altında kalmasını önleyen pompalar devre dışı kalacak,metro tünelleri sular altında kalmaya başlayacak...
Bilim ve Teknik-Kasım 2007-Sayfa 34...
-
Vay be adamlar bayağı yazmış araştırmışlar. bu abd lilerde manyak ya koca metroyu elektrikle çalışan pompalara mı emanet etmişler.
ironi ler bi tarafa bu dergi daha önceleri daha mantıklı haberler yapıyordu.
-
zaten ben yoksam dünya neyime :D insansız dünyamı olurmus lan :D
-
Amk. İnsansız dünya mı olur?
Olsa sıkıcı bi yer olurdu dünya her halde. Hem insan olmasa kim dünyanın amına koyacak?
-
yani o pompalara birşey olsa metro sular altında kalacak ve abd büyük bi sansasyon yaşayacak :C