İnsansız Dünya Nasıl Olurdu ?
-
başlığı "imansız dünya nasıl olurdu" diye okudum :D tmm dedim yeni tahirler boy gösterio :D
-
bunları insanalr yapabilir ? ama bunları kim yapmış :S farelermi ? :S rüzgarlar fırtınalar bu kadar etkili olamas bence ... + o heykeli kim yapmış ? :S onuda insan yapabilir ?
-
Onceleri AV Durumunda Olan INSAN (Bu birde insandan ne anladigina bagli) Simdi AVCI Durumunda..
Bir sey dikkatimi cekti boyle mevzularla kendini cok dindar yada cok neyse bunu yazmiyayim ..devrik bir cumle oldu ama devam edeyim galiba kenara koseye sinmis insanlar takiliyor..
Ben ce dunyanin tamami bu degil.. yanii BU DA BIR GORUS..
Fikir Ruzgar Olmali Perdeyi Aralamali..
-
Bundan yaklaşık 5 6 sene evvel TV lerde oynayan , Zaman makinasıyla Jura devrine zengin iş adamlarını seyahet ettiren şirketi konu alan bilim kurgu bir film vardı, oradada aynı konu işlenmiş hatta o orman yığınları arasında gelişmiş maymun türevi hayvanlar vb , güzel senaryo kısaca. Ama bilim tekniğin araştırması vsvs değil... tamamen hollywood konusunu yazma / çalmadır...
-
o zaman savaşlarda abdnin barajlarının yanı sıra elektrik santralerinide vuruyoruz ki iyice zükülsün
Toplam Hit: 6495 Toplam Mesaj: 26