İnsansız Hava Aracımız ANKA Başarılı Uçuşunu Tamamladı (Ekip Çiftetelli Oynadı)
-
Bu tür sevinçlere ve başarılara millet olarak ihtiyacımız var, doping niyetine tüm müridlere gelsin.
TUSAŞ çalışanları da 2 saat 10 dakika havada kalan ANKA'nın dönüşünü heyecanla bekledi. Bin fit irtifada bazı test manevrası yapan hava aracının başarısı ANKA'yı geliştiren personeli sevince boğdu. Alkış eşliğinden "Alemin kralı geliyor" sözüyle tempo tutan görevliler, uçuşun ardından dönen ANKA'nın önünde çiftetelli oynadı.
-
% kaç Türk yapımı bu ?
-- hayırlı olsun
-
üstünede tek rakibim thy diye yazsalarmış :D
gurur duydum. böle haberler daha çok görmek dileğil ile..
-
helal olsun.
-
helal olsun.
-
gurur duydum gerçekten birşeyler yaptığımızı görmek güzel..
bu arada birşeyin tamamen türk yapımı olması için çok büyük maliyet gerekir.İlk önce dışkaplama üretimi için fabrika sonra iç aksam için fabrika işlemciler cart curt için fabrika.Yani üreten olmak kolay değil herkonuda şunu yazıp durmayın.
-
süper :D anka siker.
-
Ah birde inanabilsem bunu türklerin yaptıgına herkezden çok ben sevineceğim ama.
Motoru almanyadan, kamerası japonyadan, yazılımı israilden, diğer parçaları, çinden tayvandan v.s yerlerden gelmiştir.
Biz yapsak yapsak montajını yaparız onuda yabancı muhendisler eşliğinde :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Ah birde inanabilsem bunu türklerin yaptıgına herkezden çok ben sevineceğim ama.
Motoru almanyadan, kamerası japonyadan, yazılımı israilden, diğer parçaları, çinden tayvandan v.s yerlerden gelmiştir.
-----------------------------konuya sewinerek geldim ama yaşama sewincimi bitirdin hocam :D
-
swordfish bunu yazdı:
"Biz yapsak yapsak montajını yaparız onuda yabancı muhendisler eşliğinde :)"
Buraya yarıldım hacı :D:D
Biz yapsak bir gün manşet olur mühendislerimiz..
Spiker Says: Ehem, Ihım..
- Yine alıştığımız bir haberle karşınızdayım, yine 0 dan yazılım ve üretim yapan mühendislerimiz.
- Gece evlerine giderken, düştükleri poseftik çukurunda, saatlerce bağırıp yardım istemelerine rağmen, çevrede duyan kişilerinde görmemezlikten gelmesi sonucu hayatlarını kaybetmiştir. -
helal olsun hepsine de. anka daha da geliştirilmelidir. havada kalma süresi, uçuş yüksekliği, görüntü kalitesi sürekli artırılmalıdır. ve üzerine silah eklenmelidir.