Instafly Hakkında
-
arkadaşlar instaflyın sahibi arkadaş kimdi ? daha önce 2017 2018 gibi kendisinden ürünü satın alıp çok memnun kalmıştım.
Şimdi yeni insta sayfam için demek istiyorum fakat bazı sorularım da var.
Öncelikli olarak program bana sıkıntı yaratır mı? hesata bunu tespit edilir mi . önceden günlük belli bir takip isteği atıyor ve hatrı sayılır geri dönüşler alıyordum. Bu hala mümkün mü ? ve tbt müridlerine indirim devam ediyor mu
-
ups birde bende macbook var artık macbookla bu sistemi nasıl kullanabilirim ? ayani uzakta pc server kiralama şeklinde birşeyler oluyor sanırım ama sistemi bilmeidğim için soruyorum
-
@biri
-
Tolgasen sahibi sağolsun tbt ye yüzde 20 indirim kodu da veriyor 4 yıldır aktif kullanıyorum bir sorun olmuyor bot vs gibi tek sorun abartma hesap yaşına göre etkileşim kur
-
nereodi bunu yazdı
Tolgasen sahibi sağolsun tbt ye yüzde 20 indirim kodu da veriyor 4 yıldır aktif kullanıyorum bir sorun olmuyor bot vs gibi tek sorun abartma hesap yaşına göre etkileşim kur
hesap daha yeni bunun için belli ayar şablonları var mı günlük takip etme isteği sınırı gibi aktif kullanan güncel ayarlara daha hakimdir diye soruyorum
-
eskiden kullanmıştım hocam her seferinde destek de oluyordu saolsun, yeniden kullanabilirim ben de, takipteyim
-
Çok kullandım yaa, efsanedir.
-
patates bunu yazdınereodi bunu yazdı
hesap daha yeni bunun için belli ayar şablonları var mı günlük takip etme isteği sınırı gibi aktif kullanan güncel ayarlara daha hakimdir diye soruyorum
program da yeni kullancıılar için ortalama ayarlar var ancak 500 tlye bir eğitim seti al r10dan oku ayarlar hassas biraz, ben bir ara almıştım bulursam konuya eklerim
-
-
ExpirE bunu yazdı
bunu ben bilmiyordum ama baya iyi olaymış :D yarcımcı oldu mu crack konusunda:D
-
patates bunu yazdıExpirE bunu yazdı
bunu ben bilmiyordum ama baya iyi olaymış :D yarcımcı oldu mu crack konusunda:D
tolga adamdır ya öyle şeylere takmaz hep birlikte altımıza sıçmıştık :)).