folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Instafly Hakkında

Instafly Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar instaflyın sahibi arkadaş kimdi ? daha  önce 2017 2018 gibi kendisinden ürünü satın alıp çok memnun kalmıştım. 

Şimdi yeni insta sayfam için demek istiyorum fakat bazı sorularım da var. 

Öncelikli olarak program bana sıkıntı yaratır mı? hesata bunu tespit edilir mi . önceden günlük belli bir takip isteği atıyor ve hatrı sayılır geri dönüşler alıyordum. Bu hala mümkün mü ? ve tbt müridlerine indirim devam ediyor mu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ups birde bende macbook var artık macbookla bu sistemi nasıl kullanabilirim ? ayani uzakta pc server kiralama şeklinde birşeyler oluyor sanırım ama sistemi bilmeidğim için soruyorum 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

@biri

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Tolgasen sahibi sağolsun tbt ye yüzde 20 indirim kodu da veriyor 4 yıldır aktif kullanıyorum bir sorun olmuyor bot vs gibi tek sorun abartma hesap yaşına göre etkileşim kur 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

Tolgasen sahibi sağolsun tbt ye yüzde 20 indirim kodu da veriyor 4 yıldır aktif kullanıyorum bir sorun olmuyor bot vs gibi tek sorun abartma hesap yaşına göre etkileşim kur 

hesap daha yeni bunun için belli ayar şablonları var mı günlük takip etme isteği sınırı gibi aktif kullanan güncel ayarlara daha hakimdir diye soruyorum 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

eskiden kullanmıştım hocam her seferinde destek de oluyordu saolsun, yeniden kullanabilirim ben de, takipteyim 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Çok kullandım yaa, efsanedir. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

hesap daha yeni bunun için belli ayar şablonları var mı günlük takip etme isteği sınırı gibi aktif kullanan güncel ayarlara daha hakimdir diye soruyorum 

program da yeni kullancıılar için ortalama ayarlar var ancak 500 tlye bir eğitim seti al r10dan oku ayarlar hassas biraz, ben bir ara almıştım bulursam konuya eklerim 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

instafly ile alakalı konu açıldığında aklıma hep instafly ile alakalı tbt ye crack konusu açıp sahibinin konuya gelip buyrun ben yardımcı olayım demesi gelip tebessüm ediyorum çok komik oalydı amk ya :)))

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

instafly ile alakalı konu açıldığında aklıma hep instafly ile alakalı tbt ye crack konusu açıp sahibinin konuya gelip buyrun ben yardımcı olayım demesi gelip tebessüm ediyorum çok komik oalydı amk ya :)))

bunu ben bilmiyordum ama baya iyi olaymış :D yarcımcı oldu mu crack konusunda:D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    ExpirE bunu yazdı

bunu ben bilmiyordum ama baya iyi olaymış :D yarcımcı oldu mu crack konusunda:D

tolga adamdır ya öyle şeylere takmaz hep birlikte altımıza sıçmıştık :)).

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 604 Toplam Mesaj: 19
instafly