Instafly Hakkında
-
Buyurun benim nasıl yardımcı olabilirim? :)
-
biri bunu yazdı
selamlar hocam hatırlarmısın bilmiyorum dediğim gibi bundan 5 6 yıl kadar önce almıştım . Şuan macten bunu nasıl çalıştırabilirim o sistemi çözünce satın almak isterim.
-
ben vds ile kullanıyordum hocam bilgin olsun ama biri bize indirim yapıyormuş hiç haberim yok :/
-
program tam olarak ne işe yarıyor çözemedim
-
patates bunu yazdıbiri bunu yazdı
selamlar hocam hatırlarmısın bilmiyorum dediğim gibi bundan 5 6 yıl kadar önce almıştım . Şuan macten bunu nasıl çalıştırabilirim o sistemi çözünce satın almak isterim.
Parallels Desktop ile kullanıyorlar. Yada en temizi VDS oluyor. VDS'ten kullanabilirsin.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
program tam olarak ne işe yarıyor çözemedim
Instagram'da yapabileceğin herşeyi otomatik yapıyorsun.
PC'nden şipşak bile paylaşabilirsin. :)
https://www.socifly.com/instafly.html
-
ExpirE bunu yazdı
ben vds ile kullanıyordum hocam bilgin olsun ama biri bize indirim yapıyormuş hiç haberim yok :/
Yenilemek istediğinde ulaş hocam, güzel bir indirim yapalım. :)
-
o yıllarda kişisel sayfamı organik 20k ya kadar takipçi getirmiştim hatta başka hesaplarıda büyütmüştüm ücreti karşılığında. VDS olayı ne bilmiyorum ama ona bakıcam hemen
-
konuyu görünce benimde twitter için aldığım dönem aklıma gelip siteye giriş yaptım. ta 2022'de tbt indirimi ile almışım. o dönem takibe-takip modaydı. 1 ay kullanmıştım.
şu sıra alsam yine olur ama1 aylık fiyat çoh geldi bana. program parasını her türlü hak ediyor orası ayrı.
-
InstaKlon da güzelmiş 🙄