folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Instagram Sorgu Servisi Aktif (Hesap Bilgileri İp Adresi Vs)

Instagram Sorgu Servisi Aktif (Hesap Bilgileri İp Adresi Vs)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Instagramda meta temsilcisi aracılığı ile bir hesaba baglı olan tüm bilgilere bakabilirim. 

Gereklilikler

• Instagram username sadece

Basit sorgu 🔎  $600

• Kayıtlı email

• Kayıtlı mobile number

Gelişmiş  sorgu 🔎 $1100

• Kayıtlı email

• Kayıtlı mobile numara

• IP adresi

• Son aktif olma zamanı

• Tahmini ev konumu

• Doğum tarihi

• Bağlı Facebook/Instagram hesapları

• Hesap oluşturulma tarihi

• IP geçmişi ve parmak izi verileri

• Bağlı e-posta veya telefon numarası

• Cihaz türü (Android/iOS)

Ayrıca instant unban işlemi ve Legacy (Meta'nın ünlülere verdiği rozetler) anında alabilirim. Burada bütçeler $2.5k dan başlar ve hesaba göre özelleştirilir.  

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Temsilciye de komisyon veriyorsun herhalde hocam bu fiyatlar başka türlü açıklanamaz :D

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Türkiyede yaşadığımızı unutmuş olabilirmisin hocam ?

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    falcon bunu yazdı

Ya bisktirsin gitsin afedersin. Avrupa için de makul fiyatlar değil. O para dedektif takarsın peşine AMK.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Maşallah hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo
    end bunu yazdı
    falcon bunu yazdı

Ya bisktirsin gitsin afedersin. Avrupa için de makul fiyatlar değil. O para dedektif takarsın peşine AMK.

bu sektör böyle çalışır, bunlar para değil bu bilgiler için

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    AndrevMask bunu yazdı
    end bunu yazdı
    falcon bunu yazdı

Yok yau? Iki approximate location için 1k usd para değil mi?

600 usd'ye mail he :D 300'u hesap sahibine atsam bana verir zaten mailini telefonunu adam. Marketingin de bi adabı var yau sanki mass data veriyor da içinde 3m şahıs var.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo
    end bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    end bunu yazdı
    falcon bunu yazdı

600 usd'ye mail he :D 300'u hesap sahibine atsam bana verir zaten mailini telefonunu adam. Marketingin de bi adabı var yau sanki mass data veriyor da içinde 3m şahıs var.

ahahahah seni seviyorum 

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

İstenen ücret azdır çoktur kişiye göre değişir. Kayıtlı email ve kayıtlı numaraya 600 $ sana bana göre fazla gelebilir, ama sırf bu bilgi için çok daha fazlasını verecek kişilerde vardır mutlaka. İstenilen bilginin gereklilik durumuna göre çok düşük bile olabilir bu rakamlar.

Arkadaşımız bu bilgiye nasıl ulaşıyor bilmiyoruz. Meta temsilcisine komisyonda verse veya başka bir yoluyla çözüyor olsa da biz alacağımız hizmete bakalım. Hizmet sorunsuz ise bana nasıl ulaştırıldığın bence pek bir önemi yok.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    end bunu yazdı
    falcon bunu yazdı

Anlıyorum seni kıymetli dostum.  Biliyorum ki bu hizmetler "BİM'de bu yağ indirimde ŞOK'tan degilde ordan alalım" gibi dertleri olan insanlara uygun değil ve ülkenin de neredeyse %80 bu durumda. 
    Bunu küçümsemek içinde söylemiyorum yanlış anlama. Ülkenin içinde bulunduğu durum hakkında bazı şeyler duyuyorum. Bunada üzülüyorum çünkü bende memur maaşı ile büyümüş bir ailenin ferdiydim. Bu yüzden bunu utanılacak birşey gibi görmüyorum.
    Ama sokağa çıkarsan birsürü Range Vogue filanda göreceksin ki  Avrupada görmediğin kadar hatta. LV çantaların $25k dolara satıldığı mağazaların önünden geçeceksin. Nasıl ki o magazaların vitrinine taş atmak gibi bir ahmaklık yapmıyorsan. 
    Böyle bir konu gördüğünde üslubunu bozmak ve konuyu mahalle kahvesi seviyesine çekmek yerine. Ya bu konuyu hızlıca geç . ya böyle bir sorunu olan ve bu bütçeleri verebilecek bir tanıdıgın varsa kendi payınıda üstüne ekle ve burdan kendine bir fırsat yarat yada bana gel ve deki ben bu bilgileri sana şu fiyata saglayabilirim kendi teknik bilgim yada baglantılarımla. Temsilciye para ödemene gerek yok. Bizde senden alalım fiyat etiketimizi de düşürelim!  Ben hergün bu işlemleri yapıyorum. Aylık ortalama $120k nın üzerinde bir ödeme trafiğim var.
    Biri gelip sana instagramdan fake bir hesaptan şantaj yaptı ve onu bulman gerekiyor. Kaybedecek çok fazla şeyi olan bir adamsın.  Bir gece gazinoda ödediğin hesap parasına bu adamı bulacak bilgileri elde etmek senin için çok büyük para mı? Kendine bir sor !
    İnstagram hesabından aylık 5k$ para kazanıyorsun, hesabın yasaklandı ve 2m  takipçin var.  Bu hesabı kurtarmak için 3k vermek mantıksız mı gelirdi sana...  örnekleri çogaltabilirim.  Ama özetle ne demek istediğimi anlamışsındır diye umuyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    shia bunu yazdı

İstenen ücret azdır çoktur kişiye göre değişir. Kayıtlı email ve kayıtlı numaraya 600 $ sana bana göre fazla gelebilir, ama sırf bu bilgi için çok daha fazlasını verecek kişilerde vardır mutlaka. İstenilen bilginin gereklilik durumuna göre çok düşük bile olabilir bu rakamlar.

Arkadaşımız bu bilgiye nasıl ulaşıyor bilmiyoruz. Meta temsilcisine komisyonda verse veya başka bir yoluyla çözüyor olsa da biz alacağımız hizmete bakalım. Hizmet sorunsuz ise bana nasıl ulaştırıldığın bence pek bir önemi yok.

işte kafası çalışan bir adam ! 

Toplam Hit: 3711 Toplam Mesaj: 35
instagram sorgu unban sorgu instagram look up instagram sorgu