folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Instagram Sorgu Servisi Aktif (Hesap Bilgileri İp Adresi Vs)

Instagram Sorgu Servisi Aktif (Hesap Bilgileri İp Adresi Vs)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı

Yok mu yapamaz diyen? :DDDDD

iyiydi :d

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Mavi tik neden $2500 sadece onu anlamadim, bana zaten aylik 260TL ver vereyim diyor.
    yani zaten aylik 260tl degil mi?

O meta verified aboneliği. Benim bahsettiğim ünlü rozeti. Abonelik olmayan ve meta tarafından ünlülere verilen rozetler. Aslında aradaki farkı anlamak oldukça zordur normal kullanıcılar açısından. Ama mesela bir hesabı taklitten şikayet ederken bir ünlüyü taklit ediyor seçeneğini seçtiğinde orada abonelikler listelenmez ve sadece legacy verified listelenir. Hesap yasaklanmaz (cok agır bir ihlal olmadan) ömür boyu abonelik ücretleri vs ödemez. gibi bir takım farklılıkları var şimdi detayına girmiyeyim. Legacy verified rozeti o. Bu arada bu rozetler geçen sene 15k dolardan satıldı deyip yeni bir polemik başlatmak istemiyorum ama çatır çatır satıldı !!! Not: Ben satmadım  : )

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    MikRoBiT bunu yazdı
    end bunu yazdı
    AndrevMask bunu yazdı
    end bunu yazdı
    falcon bunu yazdı

Türkiyede yaşadığımızı unutmuş olabilirmisin hocam ?

Ya bisktirsin gitsin afedersin. Avrupa için de makul fiyatlar değil. O para dedektif takarsın peşine AMK.

bu sektör böyle çalışır, bunlar para değil bu bilgiler için

Yok yau? Iki approximate location için 1k usd para değil mi?

600 usd'ye mail he :D 300'u hesap sahibine atsam bana verir zaten mailini telefonunu adam. Marketingin de bi adabı var yau sanki mass data veriyor da içinde 3m şahıs var.

Anlıyorum seni kıymetli dostum.  Biliyorum ki bu hizmetler "BİM'de bu yağ indirimde ŞOK'tan degilde ordan alalım" gibi dertleri olan insanlara uygun değil ve ülkenin de neredeyse %80 bu durumda. 
    Bunu küçümsemek içinde söylemiyorum yanlış anlama. Ülkenin içinde bulunduğu durum hakkında bazı şeyler duyuyorum. Bunada üzülüyorum çünkü bende memur maaşı ile büyümüş bir ailenin ferdiydim. Bu yüzden bunu utanılacak birşey gibi görmüyorum.
    Ama sokağa çıkarsan birsürü Range Vogue filanda göreceksin ki  Avrupada görmediğin kadar hatta. LV çantaların $25k dolara satıldığı mağazaların önünden geçeceksin. Nasıl ki o magazaların vitrinine taş atmak gibi bir ahmaklık yapmıyorsan. 
    Böyle bir konu gördüğünde üslubunu bozmak ve konuyu mahalle kahvesi seviyesine çekmek yerine. Ya bu konuyu hızlıca geç . ya böyle bir sorunu olan ve bu bütçeleri verebilecek bir tanıdıgın varsa kendi payınıda üstüne ekle ve burdan kendine bir fırsat yarat yada bana gel ve deki ben bu bilgileri sana şu fiyata saglayabilirim kendi teknik bilgim yada baglantılarımla. Temsilciye para ödemene gerek yok. Bizde senden alalım fiyat etiketimizi de düşürelim!  Ben hergün bu işlemleri yapıyorum. Aylık ortalama $120k nın üzerinde bir ödeme trafiğim var.
    Biri gelip sana instagramdan fake bir hesaptan şantaj yaptı ve onu bulman gerekiyor. Kaybedecek çok fazla şeyi olan bir adamsın.  Bir gece gazinoda ödediğin hesap parasına bu adamı bulacak bilgileri elde etmek senin için çok büyük para mı? Kendine bir sor !
    İnstagram hesabından aylık 5k$ para kazanıyorsun, hesabın yasaklandı ve 2m  takipçin var.  Bu hesabı kurtarmak için 3k vermek mantıksız mı gelirdi sana...  örnekleri çogaltabilirim.  Ama özetle ne demek istediğimi anlamışsındır diye umuyorum.

O mağazaları koruyan yasalar var, yasaları ayakta tutan vergileri var; sizin işin ise profesyonel hiçbir tarafı yok, ne legal ne de ahlaki ölçülere sığar.

Güzel kardeşim, Range Rover, LV çanta örneklerini anladık da mesele "lüks tüketim" mi burada?, 3–5 satır info'ya çekilen astronomik fiyat !!
    "120k ödeme trafiğim var" diyorsun eyvallah vardir, ama bu iş zaten karaborsa ayan beyan ortada. Bu fiyatlandırmayla ayda 30–40 kişiyi mecbur bırakıyorsunuz belli ki. Dünyada 3.5B aktif Meta kullanıcısı içinden çıkar elbet birileri, "görünmez heykele" 18K USD ödeyen de var sonuçta değil mi?

Nette arattım ya Türk ya Hintli açmış forumlarda konuları hep, piyasayı kimler belirliyor belli.

Hem ne malum "durduk yere" banlanan hesapların failinin yine sizin çeteniz olmadığı? Kanı bozuk birkaç çalışan bulmuşsunuz, borunuzu öttürüyorsunuz. Eleştiri de gelecek tabii, şaşırmanız şaşılası asıl. Ahmak lafını da aynen iade ediyorum zat-ıâna.

Şİmdi info'nun satırı degil niteligi önemli. 12 kelimeden oluşan bir tane cüzdan tohum anahtarı var.  O bilgi sende olursa unutulmuş 138 bitcoin'i alıyorsun : )  o yüzden nicelik degil nitelik önemli olan. 
    Magazazar konusunda ise. Emin ol o magazalardan alışveriş yaparların birçoğu verdi ödemiyor. Pırlantadan almadıkları vergiyi cocukların elindeki telefondan,  taksicinin benzininden, işcinin maaşından alıyorlar... O yüzden teşviklerle şişirme ihalelerle ve bu tarz alaverelerle sizlerin cebinden para çalan insanlara yöneltmen gereken öfkeni bana yöneltmemeni tavsiye ederim. Elbette bizi polis korumuyor ama biraz kendimizi koruyabiliyoruz. Ormanlara ağaçlar diktik zaloğlu ile : ) O yüzden seninde söylediğin gibi gereksiz polemiklere girerek birbirimizi kırmanın manası yok. Ama son bir not olarak : Profesyonelliğime laf söylettirmem !   Bilen bilir işimi ciddiye alırım ve profesyonel yaparım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

Adam zuckerberg ajanı çıktı :)

Ben de hacker kabiliyetleri var diye geçen sene heycanlanmışım boş yere.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Google ads ban servisiniz varmı hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Google ads ban servisiniz varmı hocam.

Google AdSense clicker var. rakibin reklamlarını botlara bitirtir. Adsense reklam bakiyesi %50 fiyatına doldurulur limit 350k  her hesap için.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    emirhan-exp bunu yazdı

Adam zuckerberg ajanı çıktı :)

Ben de hacker kabiliyetleri var diye geçen sene heycanlanmışım boş yere.

Zhang Yiming ve Pavel Durov'u tanımıyorum ama onlarda da ban yapıyorum ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M-S-T-F
    M-S-T-F's avatar
    Erkek

Facebook içinde benzer servisin var mı hocam ? 

İp konum telefon vs. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/forum/24-saatlik-kampanya---mikrobit-online---kalici-ban-260111

Hocam konun olduğu için yazıyorum, şu olayın aslı astarı nedir, merak ediyoruz hala.

Şifrelerin hesapların mı çalındı, oradaki üye hapis bilgisi vs leak ederiz diye bişeyler söyleyerek tehtit etmiş felan

.. you only have you ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abt
    Abt's avatar
    Erkek

Yaw adam benim ve eşimin fotograflarını videolarini bizden izinsiz kullaniyor. Yüzümuz bile gözüküyor. Bizi bırak herkesi yemek yerken cekiyor paylasiyor filan hic mi bu konuda yapilacak bisey yok. Paralı mavi tik almış sayfaya. Adamlada zaten ağır problemliyiz ipnelik yapıyor silmiyor felan. Bu konuda ücreti mukabilinde bana biri yardimci olsun :D

Koşullar dostları da, düşmanları da açığa çıkartır.
Toplam Hit: 3758 Toplam Mesaj: 35
instagram sorgu unban sorgu instagram look up instagram sorgu