İnstagram Takipçi Satıyorum
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
onu da açıklayabilir misniz size zahmet, tam olarak süreç nasıl işliyor, hesaplar nasıl hesaplar?
Unfollow / Follow uygulaması yapılıyor sonra data toplanıp adamları kullanıyorlar bu kadar basit hocam :)
-
Eskiden bunlar daha ucuz değilmiydi yaaa şimdi siktiri boktan takipçileri 10 paraya satıyorsunuz. sonra sitenin tadı kaçtı oluyor.
-
Botmu real mi? real degil sanırım
-
MhmdAlmz bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
onu da açıklayabilir misniz size zahmet, tam olarak süreç nasıl işliyor, hesaplar nasıl hesaplar?
Unfollow / Follow uygulaması yapılıyor sonra data toplanıp adamları kullanıyorlar bu kadar basit hocam :)
başkalarına haberi olmadan takip ettiriyolar yani öyle mi?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam olay şöyle aslında, bizim sistemlere ücretsiz takipçi almak için kullanıcı adı ve şifresini giren gencolara ücretsiz 1000 takipçi gönderiyoruz bunun karşılığında onların hesabından 3-5bin kişi takip ediyoruz. Olay kısaca bu.
-
Kahramann bunu yazdı
Eskiden bunlar daha ucuz değilmiydi yaaa şimdi siktiri boktan takipçileri 10 paraya satıyorsunuz. sonra sitenin tadı kaçtı oluyor.
kanka haklısın da söylediğim gibi adwords para sömürüyor. ucunda üç beş kazanmaya çalışıyorum. Diğer projeme destek ek gelir çıkarmaya çalışıyorum
-
LynXMaSTeR bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
aynen, izin alınıyor tabi en başta
-
paradox bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
aynen, izin alınıyor tabi en başta
aynen,(çaktırmadan) izin alınıyor tabi en başta
-
aylık 500 otobeğeni fiyat ne kadar hocam
-
LinkinMeTiN bunu yazdı
aylık 500 otobeğeni fiyat ne kadar hocam
hocam normalde 90 ama TBT fiyatı 50.