İnstagram Takipçi Satıyorum
-
paradox bunu yazdı
Arkadaşlar selam. Takipçi satıyorum, ilgilenen olursa tahribat üyelerine ayrıca indirim yapacağım.
www.enucuztakipcim.com da kullanıcı adınızı yazarsanız ayrıca yardımcı olacağım.
Teşekkür ederim :)
Hocam peki 1000, 5000 ve 10000 takipçi kaça olur son fiyat :)
-
turkz bunu yazdıparadox bunu yazdı
Arkadaşlar selam. Takipçi satıyorum, ilgilenen olursa tahribat üyelerine ayrıca indirim yapacağım.
www.enucuztakipcim.com da kullanıcı adınızı yazarsanız ayrıca yardımcı olacağım.
Teşekkür ederim :)
Hocam peki 1000, 5000 ve 10000 takipçi kaça olur son fiyat :)
hocam takipçi paketlerinin hepsini TBT'ye özel %50 indirimle veriyorum. (Neredeyse %50 indirim diyeyim çünkü bazı paketler %40 , %45 olabiliyor)
-
paradox bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
onu da açıklayabilir misniz size zahmet, tam olarak süreç nasıl işliyor, hesaplar nasıl hesaplar?
hocam olay şöyle aslında, bizim sistemlere ücretsiz takipçi almak için kullanıcı adı ve şifresini giren gencolara ücretsiz 1000 takipçi gönderiyoruz bunun karşılığında onların hesabından 3-5bin kişi takip ediyoruz. Olay kısaca bu.
peki hocam bu ilk 1000 taneyi nerden bulup gönderiyosun onu anlayamadım?
-
LinkedIN skill endorsement varsa satın alabilirim.
-
Arkadaşa pm e attim hemen geri dönüş yapti. ilgisi alakasi çok iyi bu konuyla ilgilenenler kesinlikle takipçi satin alabilir.
-
break bunu yazdı
LinkedIN skill endorsement varsa satın alabilirim.
hocam ne yazık ki yok
-
KasiRGamsi bunu yazdı
Arkadaşa pm e attim hemen geri dönüş yapti. ilgisi alakasi çok iyi bu konuyla ilgilenenler kesinlikle takipçi satin alabilir.
teşekkür ederim hocam :)
-
hocam merhabalar, 10k kadar takipçi lazım. Pm attım. Saygılar. @paradox
-
@paradox kardeş pm attım dönüş sağlayabilir misin? :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdıparadox bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
onu da açıklayabilir misniz size zahmet, tam olarak süreç nasıl işliyor, hesaplar nasıl hesaplar?
hocam olay şöyle aslında, bizim sistemlere ücretsiz takipçi almak için kullanıcı adı ve şifresini giren gencolara ücretsiz 1000 takipçi gönderiyoruz bunun karşılığında onların hesabından 3-5bin kişi takip ediyoruz. Olay kısaca bu.
peki hocam bu ilk 1000 taneyi nerden bulup gönderiyosun onu anlayamadım?
İlk bin sazan havuzdaki sazan kadar faydalanıyor, 1000. sazandan sonra dahil olan sazanlar 1k görebiliyor. O da çarkı çeviren adamın insiyatifinde. Tek seferde 1k hak veriyorsa kendinde de vardır bir sazanlık. Bizi mikiyor olabilir xd.
Sistemi döndüren arkadaş da sazanları kiralayıp para kazanıyor.
Kesinlikle rıza ve feedback yok. En fazla unfollowları telafi edebilir. Bunları bilerek satın alın, niye etkileşime geçmiyorlar demeyin.