İnt Kafelerde Trojan
-
internet kafedeki bir bilgisayara trojanla girmek mümkünmü?
mümkünse bunu hangi trojan yapar
-
Bunu radmin ile yapabilirsin ama o trojan sayılmaz. Setupu karşı tarafta kurdurman gerekir. Eğer yapabilirsen iyi.. Ama yapamazsan prorat , turkojan kullanabilirsin...
-
prorat kullaniyorum ama yinede olmuyor mesala yan makineye serveri aciyorum ip side var
ama baglanmiyor
-
reverse connection lı bi trojanla baalanabilirsin yani 10.0.0.4 filan gibi iplera bağlanabilen trojanlarla... döküman arşivinde beast 2.07 nin dökümanı war onu bi oku...
-
+ çoğu internet cafe işletmecileri artık sistemlerine deepfreeze kuruyorlar. bu durumda sistem resetlendikten sonra trojan'da hakkın rahmetine kavuşacaktır..
-
tsk ederim exor_cist
deepfreze i nasil disable edebilirim?
-
şifresini bilmen gerekiyor..
-
Abiciminternet kafelere trojanı bırak hiçbirşey yükleyemezsin niye : çünkü ben internet kafede çalışıyorum
.... deep frezee vardır o yoksa winrolback vardır eğerki kafelerin tahribata takılan bir çalışanı varsa(yani benim gibi) o zaman bu hayal, ne deep frezee ne winrolback (hepsini ben uçurdum
) koruma kartı vardır...
-
:)
ama burdakinde deepfreze den baska bi halt yok
-
arkadasım deef ın ustunde yenı trojenler var
bırde deef yolarken zipleyıncede alır..
Gırersın
-
birkaç yolunu biliyorum ama hiç deepfreeze açmadım
[hepsi alıntıdır]
1. yol: bios ayarlarından tarihi 10, 20 yıl öncesine al deepfreeze in şekli yanıp sömeye başlıyo yanı çaşmıyo --- deepfreezen çalışma mantığı tarihe göre olduğundan tarihi geri alınca çalışmıyo
2.yol: shift e basılı tutarak deepfreezein görev çubuğundaki simgesine çift tıkla sana şifre soran bir program çıkacak onun üstünde bi yerde token:xxxx diye yazı çıkacak onu aşağıda linkini verdiğim programa yaz senden yeni şifre isteyecek yeni şifreyi yaz sonra deepfreeze kutucuğunu tekrar aç (shift e basılı tutarak) yeni şifreni yaz ordan admin bölümüne ulaşacaksın