İnternet Aboneliği Hk
-
hocalar selam yaklaşık 4 5 senedir tt altyapılı d smart net abonesiyiz
19.03.26 tarihinde taahhüt bitiyor şuan 525 ödüyorum yeni teklif 610 tl
fakat firma çok sorunlu ilgisiz alakasız ve nette sürekli problemler yaşıyorum
lavuklar ilk kurulumda bina dışındaki kutudan balkona kadar turuncu beyaz ile gelip tam güneşin gördüğü kısımda cat6 ile ek yaptılar ve o ek yeri güneşin altında kala kala erimeye kurumaya devam etti kendim tekrar cat 6 çektim bir daha uğraş ve para kaybı
her neyse artık bu firma 300 lira dese bile devam etmek istemiyorum bağlantı sorunları devam ediyor çünkü
türknet'e geçmek mantıklı mı yoksa farklı bir firma öneriniz var mı?
karşı kaldırımda fiber var 7 8 ay önce döşendi bizim tarafta hala vdsl -
comnet
-
KabloNET mantıksız olur mu? Bence fena fikir değil.
-
Türknet millenicom netspeed gibi firmalarda çok fazla sorun yaşamazsın
Dmart 2009damıydı nyedi o zaman kullandım 1-2 yıl o da enteresan bir firma ttnet iptal ettiğimin ertesi günü kokumu almış gibi siz abonelik iptal etmişsiniz hadi bize gelin dedi
Ttnetin 45 tlye verdiği sınırsız 1mbs interneti 25tlye verdilerdi
Aydın doğanı sevmediğimden bir daha merhaba demedim onlara
Daha ucuz dersen atlantis ve fiznete bakabilirsin
-
as. hocam altyapı olarak hepsi türk telekom'un altyapısını kullanmıyor mu? ben digiturkün hem internet hemde galatasaray'ımızın maçları ve avrupa maçlarında trtspor trt1 falan yaynı durduruyor galiba bende hiç öyle şeyler olmuyor. internet+maçlar=710 lira ödüyorum.
-
Millenicom
Turk.Net
TTNET
-
4-5 senedir internetkutusu 'ndan biri fiber diğeri adsl kullanıyorum. arada sorunlar oluyor ama günlerce çözülmemezlik yapmıyor hemen ttnet ekipleri gelip bakıyor. adsl nin bağlı olduğu ev biraz kenarda olduğu için hız düşük ama zaten kullananlar annem babam olduğu için bir kaç kez ttnet il merkezine dilekçe verdim yapmadılar bende çok irdelemedim. fiberde hız 35mb bunda da sorunum yok.
-
eyuperol bunu yazdı
4-5 senedir internetkutusu 'ndan biri fiber diğeri adsl kullanıyorum. arada sorunlar oluyor ama günlerce çözülmemezlik yapmıyor hemen ttnet ekipleri gelip bakıyor. adsl nin bağlı olduğu ev biraz kenarda olduğu için hız düşük ama zaten kullananlar annem babam olduğu için bir kaç kez ttnet il merkezine dilekçe verdim yapmadılar bende çok irdelemedim. fiberde hız 35mb bunda da sorunum yok.
Memnun musun internetkutusundan?
Peki, lokasyonun neresi kardom
-
Kendi altyapısı varsa kablonet, yoksa zaten ne alırsan al türk telekom altyapısı olacak. En ucuz hangisiyse onu al geç hocam. Ben 3-4 ayda bir turknet netspeed arası geçiyorum, yeni müşterilere 400 liradan veriyorlar, o şekilde devam ediyorum. Netspeed için indirim kodu istersen de verebilirim.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Kendi altyapısı varsa kablonet, yoksa zaten ne alırsan al türk telekom altyapısı olacak. En ucuz hangisiyse onu al geç hocam. Ben 3-4 ayda bir turknet netspeed arası geçiyorum, yeni müşterilere 400 liradan veriyorlar, o şekilde devam ediyorum. Netspeed için indirim kodu istersen de verebilirim.
netspeed kodu alabilirim.
-
caglar99 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
netspeed kodu alabilirim.
HHABR7