İnternet Aboneliği Hk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı

4-5 senedir internetkutusu 'ndan biri fiber diğeri adsl kullanıyorum. arada sorunlar oluyor ama günlerce çözülmemezlik yapmıyor hemen ttnet ekipleri gelip bakıyor. adsl nin bağlı olduğu ev biraz kenarda olduğu için hız düşük ama zaten kullananlar annem babam olduğu için  bir kaç kez ttnet il merkezine dilekçe verdim yapmadılar bende çok irdelemedim. fiberde hız 35mb bunda da sorunum yok.

Memnun musun internetkutusundan?

Peki, lokasyonun neresi kardom

Fiber i Kars Sarıkamış ta kullanıyorum kayda değer sıkıntı yaşamadım yılda 1 kere bir sorun olursa oldu zannımca o da genel bir sıkıntıdan kaynaklı sorundu öyle uzamadan çözüldü.

Adsl Aydın Koçarlı da, dediğim gibi ev telekomun kutusuna yani köye uzak olduğundan hız düşümü mevcut.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

türknet'e başvuru attım ilk 3 ay 350 tl kampanyası varmış 1 ayda kodla ücretsiz oldu 

salla gitsin ölecez zaten :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı

4-5 senedir internetkutusu 'ndan biri fiber diğeri adsl kullanıyorum. arada sorunlar oluyor ama günlerce çözülmemezlik yapmıyor hemen ttnet ekipleri gelip bakıyor. adsl nin bağlı olduğu ev biraz kenarda olduğu için hız düşük ama zaten kullananlar annem babam olduğu için  bir kaç kez ttnet il merkezine dilekçe verdim yapmadılar bende çok irdelemedim. fiberde hız 35mb bunda da sorunum yok.

Memnun musun internetkutusundan?

Peki, lokasyonun neresi kardom

Fiber i Kars Sarıkamış ta kullanıyorum kayda değer sıkıntı yaşamadım yılda 1 kere bir sorun olursa oldu zannımca o da genel bir sıkıntıdan kaynaklı sorundu öyle uzamadan çözüldü.

Adsl Aydın Koçarlı da, dediğim gibi ev telekomun kutusuna yani köye uzak olduğundan hız düşümü mevcut.

Sağol kardom

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Turknet senelik pesin odemeyapıyorum. Daha sorun yasamadım.

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

comnet

Comnet bitmedimi?

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Türk Telekom dan uzak durun yeterli 10 yılı aşkın kullandığım süperonline bile kusursuz du hatta fixnet,gıbırnet,patlayan comnet şu an ki türknet e geçtim stabilite ye devam.

İsteyene türknet davetiye kodum;

FKS69WA67JUF

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1335 Toplam Mesaj: 17
abonelik rezil smart yeni net