İnternet Aboneliği Hk
-
LaNCeLoT bunu yazdıeyuperol bunu yazdı
4-5 senedir internetkutusu 'ndan biri fiber diğeri adsl kullanıyorum. arada sorunlar oluyor ama günlerce çözülmemezlik yapmıyor hemen ttnet ekipleri gelip bakıyor. adsl nin bağlı olduğu ev biraz kenarda olduğu için hız düşük ama zaten kullananlar annem babam olduğu için bir kaç kez ttnet il merkezine dilekçe verdim yapmadılar bende çok irdelemedim. fiberde hız 35mb bunda da sorunum yok.
Memnun musun internetkutusundan?
Peki, lokasyonun neresi kardom
Fiber i Kars Sarıkamış ta kullanıyorum kayda değer sıkıntı yaşamadım yılda 1 kere bir sorun olursa oldu zannımca o da genel bir sıkıntıdan kaynaklı sorundu öyle uzamadan çözüldü.
Adsl Aydın Koçarlı da, dediğim gibi ev telekomun kutusuna yani köye uzak olduğundan hız düşümü mevcut.
-
türknet'e başvuru attım ilk 3 ay 350 tl kampanyası varmış 1 ayda kodla ücretsiz oldu
-
eyuperol bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıeyuperol bunu yazdı
4-5 senedir internetkutusu 'ndan biri fiber diğeri adsl kullanıyorum. arada sorunlar oluyor ama günlerce çözülmemezlik yapmıyor hemen ttnet ekipleri gelip bakıyor. adsl nin bağlı olduğu ev biraz kenarda olduğu için hız düşük ama zaten kullananlar annem babam olduğu için bir kaç kez ttnet il merkezine dilekçe verdim yapmadılar bende çok irdelemedim. fiberde hız 35mb bunda da sorunum yok.
Memnun musun internetkutusundan?
Peki, lokasyonun neresi kardom
Fiber i Kars Sarıkamış ta kullanıyorum kayda değer sıkıntı yaşamadım yılda 1 kere bir sorun olursa oldu zannımca o da genel bir sıkıntıdan kaynaklı sorundu öyle uzamadan çözüldü.
Adsl Aydın Koçarlı da, dediğim gibi ev telekomun kutusuna yani köye uzak olduğundan hız düşümü mevcut.
Sağol kardom
-
Turknet senelik pesin odemeyapıyorum. Daha sorun yasamadım.
-
cache bunu yazdı
comnet
Comnet bitmedimi?
-
Türk Telekom dan uzak durun yeterli 10 yılı aşkın kullandığım süperonline bile kusursuz du hatta fixnet,gıbırnet,patlayan comnet şu an ki türknet e geçtim stabilite ye devam.
İsteyene türknet davetiye kodum;
FKS69WA67JUF