folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Bankacılığı Ve Hesaba Havale

İnternet Bankacılığı Ve Hesaba Havale

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    aranızda bu onu hakkında deneyimi olan birileri var mı?mesela birininin internet bankacılığı şifresini aldıınız hesabında 500 ytl var.bunu çekmek çok büyük risk mi?birde çekerken mutlaka gönderilecek hesabın kaydınada mkolaylıkla ulaşılabilir.nasıl oluyor bu iş.500 ytl değilde 200 milyar olsa hesabta affedilmez heralde.nasıl oluyor acilen anlatsın birileri.hesaba ulaştıktan sonra nasıl iz bırakmadan para eldew edilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

aranızda bu onu hakkında deneyimi olan birileri var mı?mesela birininin internet bankacılığı şifresini aldıınız hesabında 500 ytl var.bunu çekmek çok büyük risk mi?birde çekerken mutlaka gönderilecek hesabın kaydınada mkolaylıkla ulaşılabilir.nasıl oluyor bu iş.500 ytl değilde 200 milyar olsa hesabta affedilmez heralde.nasıl oluyor acilen anlatsın birileri.hesaba ulaştıktan sonra nasıl iz bırakmadan para eldew edilir.

Hoca interaktif servisLerde yoğun güvenLik şifreLeri var.meseLa yapı kredi de oyLe bişey yapamk icin 3 asamada farkLı  sifre girmen gerekiyo.BunLarı bİliosun diyeLim o parayı hesabına aktarabiLirsin,hukuksaL boyutta sucLu oLmuyosun fakat adam seni ne yapar ne eder buLur.Biraz zor iş.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

hukuksal boyutta nasıl suçlu olmuyorsun 3 yıldan başlıyo

başka birinin tanımadığın birinin bankamatiğini ve şifresini bulcaksın aynı banka olması iyidir hesaba gönderip dağ başından çekceksin 800-1000 ytl limit oluyo günlük çekme ama 11 de gönderirsin 11:30-12:01 de çekersin oyle olabilir ama birde 2 kişi çalışacaksın bankamatiğğin önünde bir amca genç herneyse bi kek para çekiyo olcak yanaşcaksın amca ben ameleyim memleketten para göndercekler kartım yok sizin karta gönderebilirlermi bankada bekliyo bizimkiler diyeceksin. hesap noyu aldıktan sonra cafede takılan arkadaşa telefon açıp baba-ana şu numara takk 3 dk içinde para cepte :D büyük miktarda ise büyük şehirde günde 15-20 kişi kolpalasan iyi para tek nokta güvenlik kameraları haberin olsun

maaasebeci....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    detay bunu yazdı:

başka birinin tanımadığın birinin bankamatiğini ve şifresini bulcaksın aynı banka olması iyidir hesaba gönderip dağ başından çekceksin 800-1000 ytl limit oluyo günlük çekme ama 11 de gönderirsin 11:30-12:01 de çekersin oyle olabilir ama birde 2 kişi çalışacaksın bankamatiğğin önünde bir amca genç herneyse bi kek para çekiyo olcak yanaşcaksın amca ben ameleyim memleketten para göndercekler kartım yok sizin karta gönderebilirlermi bankada bekliyo bizimkiler diyeceksin. hesap noyu aldıktan sonra cafede takılan arkadaşa telefon açıp baba-ana şu numara takk 3 dk içinde para cepte :D büyük miktarda ise büyük şehirde günde 15-20 kişi kolpalasan iyi para tek nokta güvenlik kameraları haberin olsun

HeLe sen adamın yazdıkLarını bi daha oku öyLe cevap yaz.İnternetten diyo!İnternetten yapıLan tüm işLemLer zatın kendi sorumLuLuğuna aittir...Duydunmu bunu yada bi siteye üye oLurken şartnameyi okuduğun oLdumu.Bu bankanın interaktif servisindede böyLedir.Adam bankamatikten bahsetmiyor

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

detay dio hesaba atıp bankamatikle çekiceksin fln ama o işler yaş bea :) aslında parayı eline geçirmek yaş... daha doğrusu şöyle analatayım,yani sonuçta birinin parasını sen bir nevi çalıyorsun.bunu yaparken internet aracı oluyo,banka soyarkende silah fark eden bişey yok :) birinin hesabından parayı çektin diyelim kendi hesabına yatırdın sen o yatırdığın parayı alıcaksın.ee hesap senin üzerine.parası çekilen kişi gidip şikayet ederse ben bir işlem yapmadım ama param çekilmiş diye son işlemler üzerinden inceleme yapılmazmı ? yapılır.ee ele verdin bile kendini... ki ben bunu yaşadım. internet kafe işletiyorum.adamın biri gelmiş bir gün birisinin hesabından kendi hesabına 30,000 ytl + 8,000 usd transver etmiş. adam şikayette bulununca paranın aktarıldığı banka hesabı ve hesap sahiplerini bulduktan sonra bankanın sitesindeki ip kayıtlarından işlemin yapıldığı yeri yani benim kafeyi bulmuşlar.ve bana sordular parayı senmi aktardın? senmisin o hacker?bi yandan gülücem bi yandan iş ciddi.gidip ifade felan verdik. ha nasıl yaparım illa yapıcam diyorsan.adamın şifrelerini öğrenirsin.sahte bir kimlik oluşturursun !!! bu kimlikle hesap no açarsın.işlemi gene bir kafeden fln yaparsın. parayı çeker sonra saçını başını değiştirir kimliği yok edersin.belki bu şekilde olabilir :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

internetten başkasının  şifresini nasıl  alıyorsunuz   siz  bana bir  onu  öğretinde  gerisi gidersin  bir  kredi kartı ile illegal iş  yapan kişilere  dersin böle  şiflere  bunlar  git çek.adamla  kırışırsınız  paraları parayı  çeken  hapse  gider onada  baakrsınız  orda  oh gel kebab.AMA SORUN ŞİFREYİ  NASIL BULCAZ  İŞTE  SORUN ORDA

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

interaktif bankacılıkta işlemler normal banka işlemleri ile aynı aşamadan geçio..şimdi sen illegal olarak para transferinin normal interaktif bankacılıktan yapıldığını düşünorsan yanılırsın....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    ya  sen bana şifreyi nasıl bulucagımı  öğret  ben parayı   ne yapar  ederim çekerim  önemli olan  şifreyi bulmakkkkk.aacılar  var  erşeyin  bir  raconu var
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    pillibebek bunu yazdı:

detay bunu yazdı:

HeLe sen adamın yazdıkLarını bi daha oku öyLe cevap yaz.İnternetten diyo!İnternetten yapıLan tüm işLemLer zatın kendi sorumLuLuğuna aittir...Duydunmu bunu yada bi siteye üye oLurken şartnameyi okuduğun oLdumu.Bu bankanın interaktif servisindede böyLedir.Adam bankamatikten bahsetmiyor

kardeş istersen satayım sana 50.000ytl nakit var hesapta izmirde bi textil firmasının her türlü garantiyi verebilirim yok benim göt yemedide yapamadım sen yapabilirsen sende kazan bende hem bi sürü pil alırsın kendine :D

maaasebeci....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

arkadaşlar kendi kartına göndermicen parayı gidip bankamatikten para çeken birine rica etcen o karta gelcek yani para boyle 15 kişi kandırsan parayı gönderttirsen 500 ytl den 7500ytl yapar

yani kendine gönderirsen kendi dalını kesmiş olursun zatii

maaasebeci....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    Lahn 500 ytL icin bu kadar dusunuyon mu cek gitsin tek maLi inceLemede sorun cikiyor oda koLay 2 gun suruyor bi bok cikmiyor

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
Toplam Hit: 2709 Toplam Mesaj: 16