İnternet Bankacılığı Ve Hesaba Havale
-
Lahn cek gitsin bana bu gune kadar bi sey oLmadi oLsadi dassakLara geLmistim :) saLLa gitsin ama bu isi yapacaksan 500 ytL icin yapma buyuk oyna.
-
mit bunu yazdı:
ya sen bana şifreyi nasıl bulucagımı öğret ben parayı ne yapar ederim çekerim önemli olan şifreyi bulmakkkkk.aacılar var erşeyin bir raconu var
Lahn bundan basidi ne eLinde tek bi kart numarasi varsa numara cogaLtici program 1 karttan 10 kart yaparsin bide cvv kirici program var onuda buLursan tamam kendini koseLik yaparsin ddiyeLim bu programLar yok tek bi kart numarasi buLursun meseLa zubeyde.com a girersin paraLi uyeLige geLirsin orda kart numarasini yazarsin cvv boLumunde 001-999 arasi oLan cvv numarasini deneyerek cozersin tabi bu biraz zaman aLir. -
sahte kimlikle starcep bavea bişey al. sonra cep bank muhabbteine yolla ğaraları. yalnız dikkat et atm lerin bir çoğuna kamera koymuşlar.
-
500 nedir yaaaa biz 1 milyon dolarlık hesaba girdikte herşey hazırdı tırstık dai öperler diyeee
-
yaa şu anda 400 küsür ytl var hesapda.adamın şifresine felan ulaştım.cep bankacılığına kayıt olmamış.maddi dururumumda bk gibi.biraz daha bekleyip hesabdaki paranın çoğalmasını bekliyecem sonra da çekicem.ama yakalanma riski nedir.tatmin edici bilgi yazılmamış.mümkün değil mi yani bu adamın aparasını çekmek.e o zaman niye korkuyorlar şifrwelerini kaybeden müşteri olunca bnakalar ve müşteriler.
Toplam Hit: 2983 Toplam Mesaj: 16