folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder İnternet Cafede Bedava Keyfne Bak

İnternet Cafede Bedava Keyfne Bak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------

hacılar normalde ana makinayla bağlantıyı kesmek için ctrl+alt+delete den server.exe kapatılır ama çoğu cafe görev yöneticisine izin vermiyor altta açıklandığı gibi yapılrsa bedava oynayabilirsiniz

İlk olarak başlat>çalıştır>cmd yazıp enterleyin.

Siyah ekrana tasklist.exe yazın bilgisarda çalışan tüm programlar önünüze gelecektir.İnternet cafe hangi cafe programını kullanıyorsa çok kolay bilinir.
    Ben cafeplus.exe yi anlatayım.

Tasklist.exe yazıp programları ekrana getirdiğimizde yanında ID no ları şeklinde 1 den fazla haneli numaralar olur.O numarayı

tskill.exe (cafe programının id si ) yazıp enterleyin masanızın ana masayla ilgisi kesildi adamne kadar oynadığınızı göremiycek 4-5 saat oynayın adam sorarsa ne zamandır burdasın bilmiyorum daha yeni oturdum 1 saat falan oldu heralde deyin :D

bu tür programlarda "başlat"ı falan kilitleme durumları var diye biliyorumki çoğu internet kafe sahibi yapıyor bunu.. ama gene yedirsen bile günahtır inancı olmayan adama ayıptır hattaa bütünleştirerek " ayıptır günahtır be kardeşim yapmayın böyle şeyler" dahi denilebilir...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    ctfmon.exe için denedim kendi makinamda, tasklist 3004 yasdım hata verdi

tasklist.exe 3004 yazcan

Aslında zaten o şekilde yapmıştım, yeniden denedim ve aldığım hata " C:\Documents and Settings\spoofU>tasklist.exe 3004 Hata: Geçersiz Yordam/Seçenek - '3004'. Kullanım için "TASKLIST /?" girin."

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EfsaneTurka
    EfsaneTurka's avatar
    Erkek

Daha hayırlı şeyler için uğraşın ak,

adam para harcıyor o kadar kafe açmak için pc almak için sizn kafenizde böle yapsalar güzel mi olur ak ?

A face that awakes when I close my eyes
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Beyler ben başka birşey düşündüm. CheatEngine gibi programla programın verisi değiştirilebilir mi acaba ? Böylece anlaşılmaz. Kasaya gider paranı verirsin ama %90 daha az mesela.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Benim de bakımını yaptığım bi cafe var. Hemen  görev yöneticisini serbest bırakıp  böyle ahlak emek bilmez lamerimsi sazanların düşmesini bekleyeceğim. Tüm hastane masraflar sahsıma aittir.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    güzel yöntem

Merhabaaaaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı:

hacılar normalde ana makinayla bağlantıyı kesmek için ctrl+alt+delete den server.exe kapatılır ama çoğu cafe görev yöneticisine izin vermiyor altta açıklandığı gibi yapılrsa bedava oynayabilirsiniz

İlk olarak başlat>çalıştır>cmd yazıp enterleyin.

Siyah ekrana tasklist.exe yazın bilgisarda çalışan tüm programlar önünüze gelecektir.İnternet cafe hangi cafe programını kullanıyorsa çok kolay bilinir.
    Ben cafeplus.exe yi anlatayım.

Tasklist.exe yazıp programları ekrana getirdiğimizde yanında ID no ları şeklinde 1 den fazla haneli numaralar olur.O numarayı

tskill.exe (cafe programının id si ) yazıp enterleyin masanızın ana masayla ilgisi kesildi adamne kadar oynadığınızı göremiycek 4-5 saat oynayın adam sorarsa ne zamandır burdasın bilmiyorum daha yeni oturdum 1 saat falan oldu heralde deyin :D

1. si ben kafeciyim burda kafe saati 50 krş

2. si değermi bu ückağıda

3. ilk açıldığında masa ilk açılış saati ne olursa olsun yazıyor ana pc de buda sana kapak olsun

misafirdir ne kafirdir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

as3programmer bunu yazdı:
    laa bu cafelerde internetin saati kaçpara ki bunun çingenliğini ediyonuz anlamadım :) 4-5 saat otursan kaç para ki? maksimum 5 saate 10 lira alsın. Değer mi lan 10 liraya kul hakkı yemeye, arkandan ana bacı sövdürmene?

Altına imzamı çakıyorum aynen katılıyorum. 

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    son giriş saatin görünüyo adamlara sorarsan kaç para borcum diye adam bakar makına kırmızı başlangıç saatinden hesabını alır. :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

değer amk. günde gidip 3-4 saat oturuyorum yaz tatillerinde biride bu çocuk buranın bağımlısı oldu buseferlik bizden olsun demiorlar

1 ay boyunca istisnasız hergün asgari 3 saat oturanlar bilir demek istediğimiz :(

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 10276 Toplam Mesaj: 33