İnternet Cafelerde Tercih Edilen Oyunlar Yazılımlar ?
-
Hacım online oyunlardan bi kaç tane yükle silkroad, metin2 felan çok tutulan aklıma gelen oyunlar.. bi ara bende cafe işlettim müşteri potansiyeline gorede oyunları seçmek lazım gelen çocuklara sor hangi oyunların olmasını istersiniz cafede diye..
-
company of heroes
dota
left for dead
left for dead 2
farcry 2
özellikle left for dead serisi ve dota olmazsa olmaz
-
COD2 yi es geçme.. kesinlikle en çok oynanan oyunlardan birisi..
Ufak oyunlar, atari oyunları gibi oyunlardan da koy.. bir çok kişi onlardan da haz ediyor..
Chat programlarını bol ve güncel tutmaya bak..
Bilgisayarların görselliğini arttırmaya yönelik şeyler yap.. (DesktopX gibi programlarla harikalar yaratabilirsin)
Müzik ve Film - Dizi arşivini çok güncel tut.. özellikle bu kv,ezel vs. gibi dizileri aynı akşam eklemeye bak
Mümkünse internet hattın birden fazla olsun 2 veya 3 tane.. Oyun oynayanlar internetin yavaşlamasına tahammül edemezler :)
Klavye ve Mouse seçimlerinin güzel olması şart, oyuncu gibi düşünmek lazım..
Aklıma geldikçe yazarım.. kolay gelsin
-
Metin2 nin çin versiyonları veya türk(kaldırıldı galiba tam bilmiyorum) knigth felan online oyunlara ilgi büyük hocam...
-
SpyBreak'e ek olarak kulaklıkların sünger kısımlarının yırtık pırtık parçalanmış olmamasına da dikkat et
-
Bu ara street fighter oynayanları çok görür oldum.
Bide çoluk çocuk dolsun istersen mame emulator kur.
-
Liste Güncellendi.
Bu mesajda. http://www.tahribat.com/Forum-Internet-Cafelerde-Tercih-Edilen-Oyunlar-Yazilimlar-123125/1/#1402910
-
hocam bu online oyunların pvp leri war onları dene istersen
-
Ben giderken de şey wardı yapay zeki gibi bir şey soruon karşında bot war o cevap verio vs onun gelişmişini bulabilirsen iyi prim yapabilirsin
-
(: beklemede !