İnternet Cafelerde Tercih Edilen Oyunlar Yazılımlar ?
-
Knight online pvp server
-
hocam biraz diğer arkadaşalrla aynı şeyleri söyleyerek başlamak istiyorum;
DoTA ; Manyağı çoktur.
Knight Online; " " ,Ayrıca bu oyunda oyun parası eşya kontör kartı satıp ek gelir getirebilirsin.Red Alert; Hiç ısınamadım ama lazım fikrimce
wow: Kabul ediyorum ki kitlesi az olsada elitdir, sadıktır.
Bunların dışında tavsiyem güncel fps oyunlarını sağlam tutmandır. Örnek: cod6, mof:le, l4d2, assassins creed 1- 2.
Chat programları...Networkden ulaşılabilinen dizi - film arşivi; Sadece okuma izni koy çekmek isteyene parayla satarsın.
Genel konuşmak gerekirse strategy, mmorpg ve fps yi sağlam tuttugun zaman genel oyuncu kitlesini zaten toplamış oluyorsun. rpg-mmorpg tipi oyunlardaki oyun için mallarıda satarsan ek gelir elde edersin. fps ciler zaten malum kalkmazlar pc başından. Son olarak ön-ödemeli kredi sistemini düşünmeni öneririm. kredi satın alanlara saatlik ufak indirimler gibi teşviklerde düşünülebilinir. -
hoca cs ve pes,fifa gibi oyunlar çok tutulur
-
Ayrıca gamesatis.com'dan bayilik alarak Knight silkroad metin2 eşya ve coins satışı yapabilirsin.
-
mount&blade warband. lan gamede acayip sarıyo. kafelerin çoğunda bulamasında ben bizim ordakine yükletmiştim zorla :D
-
bir suna dikkat et bütün makinelerin aynı olsun yani her makinede aynı program aynı oyun makineleri ghost la kurarsan işin kolay olur
-
Mutlaka Mozilla firefox tarayıcı kur. gittiğim hiçbir kafede ne mozilla ne de crome vardı..