Internet Download Manager 5.18 Build Full
-
Internet Download Manager; dosyaların innDirme hızını artıran, innDirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve innDirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir innDirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların innDirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde innDirebilir, ne zaman innDirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu innDirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, Proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.
Yazılımın Genel Özellikleri
# Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
# Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile innDirme
# Hızlı innDirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı innDirme yaptığını iddia ediyor.)
# innDirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
# innDirme zamanını belirleme
# Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
# Özelleştirilebilir arayüz
# Hızlı güncelleme
# Sürükle-Bırak desteği
# İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan innDirme yapabilme
# ZIP önizleme
# FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
# Olaylarda ses çıkartabilme
# Komut dizisi kullanabilme
Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Vista sorunları giderildi.
# YouTube, Google Video ve MySpace TV üzerinden video innDirme özelliği eklendi.
# IE7 ve Firefox desteği geliştirildi. -
buraya yazımm da lazım olucak yarın =)
-
teşekkürler emeğinize sağlık
-
Çizik atayım bende
-
Hacı bu IDM yi kurunca satın al diyor.
-
idm mi orbit mi ?
-
hacım bnde 5.17si war hemde crack li we satın alma gereği duymazsın arkadas full demiş ama içinde crack warmı acaba sormak lazımm?
-
idm ve orbiti kullandım yalnız geçen yine paylaşılmuıştı idm daha hızlı diye evet gerçekten hızlı indiriyor am şunu fark ettim indirdekten sonra dosyları birleştirme olayı var :| ve o işlem 2 li 3 lü indimede indirdikten sonra dosyaları birletirmesi ölüm ya :| birde pc yi felaket kasıyor öneri olarak 200 mb lık partları senkronize olarak indirin :| yoksa pc donuyor :|
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------
idm ve orbiti kullandım yalnız geçen yine paylaşılmuıştı idm daha hızlı diye evet gerçekten hızlı indiriyor am şunu fark ettim indirdekten sonra dosyları birleştirme olayı var :| ve o işlem 2 li 3 lü indimede indirdikten sonra dosyaları birletirmesi ölüm ya :| birde pc yi felaket kasıyor öneri olarak 200 mb lık partları senkronize olarak indirin :| yoksa pc donuyor :|
-----------------------------wallaa kardeşim uzun süredir idm kullnıcısıyım senn dediğin daha doğrusu bahsettiğin kasmayı hiçyasamadım indirmee hızına gelince maşallahı war öle dieyimm sömürüoo resmen su an modem den yaklasık 150 m uzaktayım ama rapidden indrme sırasında cok rahat 500.000 kb/sec i görüyor eğer gece ise buu daha da yukseliorr bncee orbitbu hızı hiç ama hiç bulamaz yaa :D
-
NPaX bunu yazdı:
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------wallaa kardeşim uzun süredir idm kullnıcısıyım senn dediğin daha doğrusu bahsettiğin kasmayı hiçyasamadım indirmee hızına gelince maşallahı war öle dieyimm sömürüoo resmen su an modem den yaklasık 150 m uzaktayım ama rapidden indrme sırasında cok rahat 500.000 kb/sec i görüyor eğer gece ise buu daha da yukseliorr bncee orbitbu hızı hiç ama hiç bulamaz yaa :D
-----------------------------1.cisi merak ettim 150 m mi :D wireless anteni mi kullanıyorsun
idm geçkten partları hızlı bir şekilde inidiriyor ama bende okulun internetinden rapidden çekiyoum :| benimde hızım 30mb aşağı inmiyor orbit ve idm de de :| ben rapid partlarını net hızlı olduğu için 3 4 5 bazen 6 tane aynı anda indieiyorum indirme sırasında iyi ama gel ki partların boyutu yüksek olunca en büyük ve o bekleme sırasında gerçekte kasıyor ve bende anladım ki sistemin ne kadar güveniyorsan o kadar aynı kanaldan indriceksin ;) orbitte de dosyaları part part indiriyor ama partları bir yandan indirdiği an birleştiriyor C:/download kalsörüne,sanırım idm de partları ram e yazıyor sonra indiriyor ama idm gerçkten hızlı yiğidi öldür hakkını ver
-
1. si ewt 150 m buyur gell kendin bak istersenn ben dewlet yurdundayım internetine bağlandığım yer ise karsı taarftaa arada 3 tane farklı yol war hatta we gayette hızlıı
okulda rapid engelli olmasa cann sağolsun bnde baya bi hızlı cekiorum o zaman ama yasak ne yapalımm :S wip olarak okulun içinde 8-10 kişiye werilmiş sadecee o yuzden öğrencii ye yok
söle dieyim gecen 7 partlık film cektim partlar 200 er mb lik we her bir partın idm ile birleştirilmesi 3-5 saniye gibi bi sürede oldu belki senn kullndığında br sorun war ama oldukca hızlı daha doğrusu bnde baya bi hızlı kii bnmle beraber aynı prog u kullanan coğu arkadasımda da aynı hızla iş görüoo ;)