Internet Download Manager 5.18 Build Full
-
NPaX bunu yazdı:
-----------------------------
1. si ewt 150 m buyur gell kendin bak istersenn ben dewlet yurdundayım internetine bağlandığım yer ise karsı taarftaa arada 3 tane farklı yol war hatta we gayette hızlıı
okulda rapid engelli olmasa cann sağolsun bnde baya bi hızlı cekiorum o zaman ama yasak ne yapalımm :S wip olarak okulun içinde 8-10 kişiye werilmiş sadecee o yuzden öğrencii ye yok
söle dieyim gecen 7 partlık film cektim partlar 200 er mb lik we her bir partın idm ile birleştirilmesi 3-5 saniye gibi bi sürede oldu belki senn kullndığında br sorun war ama oldukca hızlı daha doğrusu bnde baya bi hızlı kii bnmle beraber aynı prog u kullanan coğu arkadasımda da aynı hızla iş görüoo ;)
-----------------------------3- 5 sn :| inanasım gelmiyor sistemn iyi olsa gerek
-
sistemden mi yoksa bana özel mi :p bilmiorm ama o şeklde söle dieyim indrme biter bitmezz kendi tammlıor bu işlemi 3-5 sanye gibi kısa bir süredee baska arkadaslarda rastlamadım değil ewt dakikalarca bekletende gördüm ama bnde hiç olmadıı we su an bnmle beraber kaln odadaki we okulda ki arkadaslarda da
-
necolas09 bunu yazdı:
-----------------------------
Internet Download Manager; dosyaların innDirme hızını artıran, innDirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve innDirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir innDirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların innDirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde innDirebilir, ne zaman innDirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu innDirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, Proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.
Yazılımın Genel Özellikleri
# Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
# Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile innDirme
# Hızlı innDirme (üretici, Internet Download Manager'in DAP ve Getright programlarından daha hızlı innDirme yaptığını iddia ediyor.)
# innDirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
# innDirme zamanını belirleme
# Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
# Özelleştirilebilir arayüz
# Hızlı güncelleme
# Sürükle-Bırak desteği
# İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan innDirme yapabilme
# ZIP önizleme
# FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
# Olaylarda ses çıkartabilme
# Komut dizisi kullanabilme
Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Vista sorunları giderildi.
# YouTube, Google Video ve MySpace TV üzerinden video innDirme özelliği eklendi.
# IE7 ve Firefox desteği geliştirildi.
-----------------------------Hocam evvela teşekkürler paylaşımın için fakat ben yükleyemedim..kayıt ettir diyo ad soyad e mail ve seri numarası gir diyo ne yapmam lazım
-
Arkadaşlar İçinden çıkan dosyalarda REG dosyası var Programı Kurduktan sonra REG dosyasını çift tıklayıp kaydettirin... Kolay gelsin..
-
arkadaşlar bu keygen-crack da benim uploadım. bi arkadaş yaptıydı bunu. 3-4 aydır kullanıyorum sorun yok. yapılacaklar
idm 5.18 i kurun. sora kayıt et deyin. gerekli yerleri doldurun ve keygeni çalıştırın. verdiği keyi key kısmına yazın.
succsessfull verdikten sonra idm yi kapatın. saatin ordaki simgesine sağ tıklayıp çıkış yapın. sora keygenin üzerindeki patch butonuna tıklayın. yer sorarsa idm nin exesini gösterin program files dan. bukadar.
hç sorunsuz çalışıyor. güncellemeyin yeter. bende 1 mbit bağlantı var. 150-170k kb ile indiriyo. gerçekten hızlı. partlar denildiği gibi 3-5 saniyede birleştiriyo bendede.
http://www.4shared.com/file/208177101/5b92ab5c/IDMan_v518Build4_Keygen-Patch.html
-
hayaletkurt sağolasın arkadaşlar istifade etsin....
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bu keygen-crack da benim uploadım. bi arkadaş yaptıydı bunu. 3-4 aydır kullanıyorum sorun yok. yapılacaklar
idm 5.18 i kurun. sora kayıt et deyin. gerekli yerleri doldurun ve keygeni çalıştırın. verdiği keyi key kısmına yazın.
succsessfull verdikten sonra idm yi kapatın. saatin ordaki simgesine sağ tıklayıp çıkış yapın. sora keygenin üzerindeki patch butonuna tıklayın. yer sorarsa idm nin exesini gösterin program files dan. bukadar.
hç sorunsuz çalışıyor. güncellemeyin yeter. bende 1 mbit bağlantı var. 150-170k kb ile indiriyo. gerçekten hızlı. partlar denildiği gibi 3-5 saniyede birleştiriyo bendede.
http://www.4shared.com/file/208177101/5b92ab5c/IDMan_v518Build4_Keygen-Patch.html
----------------------------- -
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------
idm ve orbiti kullandım yalnız geçen yine paylaşılmuıştı idm daha hızlı diye evet gerçekten hızlı indiriyor am şunu fark ettim indirdekten sonra dosyları birleştirme olayı var :| ve o işlem 2 li 3 lü indimede indirdikten sonra dosyaları birletirmesi ölüm ya :| birde pc yi felaket kasıyor öneri olarak 200 mb lık partları senkronize olarak indirin :| yoksa pc donuyor :|
-----------------------------Ayarları kurcalamış olmayasın sen? Ben de yok böyle birşey ya da ben farkında değilim :D
-
içinden trojen çıktı ne iş ?
-
bazı cracklara antilerin uyarı vermesi gayet normal. eğer işkilleniyosan iki şey yapabilirsin. orjinal siteden orjinal 3ç18 i indir kur verdiğim crack ı kullan. benim verdiğimdede uyarı verebilir antiler. çünkü cracklar ya packlidir yada registrye direk erişim kullandığından uyarı vermesi gayet normal.
ikinci olarakda satın alıp kullancaksın :) crack kullanıpta sistemi tamamen temiz olan olamaz bence :)
-
edit.